Pařížská šlehačka
Holky potřebuju radu,svařila jsem šlehačku s čokoládou,ale blbec až pak koukám že byla na vaření a ne mléčná....můžu tam přidat cukr?Asi jo,ale pro jistotu se ptám :s:
my děláme pařížskou šlehačku vždycky z čokolády na vaření a ještě přidáváme lžičku kakaa, protože máme rádi fakt tmavou a ne moc sladkou, cukr nedáváme
In reply to my děláme pařížskou by ha.nka
no já právě většinou z kaštanů,ale u nás je neměly.Trochu cukru jsem tam přidala,tak uvidím.Díky!
No jestli byla na vaření, tak to byla spíš smetana než šlehačka, čili má méně tuku a nenašleháš ji...
In reply to No jestli byla na vaření, by Blue Jane
Myslela jsem čokoládu:-)
Šlehačka je 33%,blbě jsem to napsala:-)
trochu cukru jsem přidala,takže to snad bude v poho
In reply to Myslela jsem by LenkaK3
Jo, tak to jo... ;) :)
A já jsem si ještě říkala, že někde asi říkají smetaně ke šlehání mléčná... hahaha...
Já dělám někdy pařížskou šlehačku,že normálně vyšlehám šlehačku a přidám do ní kakao.