Pomoooc řídký krém
Dělala jsem krém z vyšlehané šlehačky a z tvarohu, je to strašně řídký dala jsem to do Lednice ale nevěřím že to ztuhne, ještě jsem to nemalila na piskot, to ne, ale nevíte čím to mám zahustit? Nechce se mi to vyhazovat, ale čím to zahustit???
Ahoj zkus,mi se osvědčil želatinový ztužovač v prášku ,ten je na přípravu šlehačkových,tvarohových,jogurtových dezertu .
Rozmíchá se ve vodě a ihned se vlije do ,,hmoty ,,
Mě se občas želatina ,,zdrcla ,,a toto mi vyhovuje více :)
do šlehačky si měla dát ztužovač...pak by to drželo
zkusila bych ztuzovac slehacky nebo zelatinu
a jaky si mela tvaroh???ja na kremy zasadne ty v papiru,krasne drzi a maji minimum vody
:a:
In reply to zkusila bych ztuzovac by martina2105
Ten z vaničky :-( no teď už budu chytrejši ach jo, no zkusím ten ztuzovač a pak kdyžtak i tu želatinu, děkuju
In reply to Ten z vaničky no teď už by rendyy
preji at ztuhne :one:
Ztužovač,příště kup šlehačku která má více procent tuku