Recept na" zdravější" buchtu

15.08.2011

Ahojte, nemáte některá zkušenost.... chtěla bych zkusit upéct nějakou buchtu ale nahradit pár surovin -mouku mam žitnou, místo cukru fruktozu a chtěla bych tam dát jabka... něco prostě, pokud to jde ve spojení s buchtou použít, zdravého. :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by martina2105

hm ja tam dala trochu flory a trochu olivového oleje. to problém nebyl ale ta frutkoza ma asi jiný vlastnosti na pečení.... je to cítit že se ten cukr jakoby spálil nebo jak když spálený karamel.... to se nepovedlo :-)

já peču z bio mouky špaldový nebo i trochu vloček a dávám třtinovej cukr a hodně sladim rozinkama a datlema, strouhám ořechy a mandle, kvalitní olej, strouhaný ovoce taky, nejlepší sou jabka a hrušky. já si ždycky něco vymyslim, naplácám tam kde co a ještě se nestalo, aby nebyla dobrá:-) akorát nevim co místo prášku do peč...místo mlíka dávám vodu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tohle zní fajn jenže já nemůžu vločky.... mam jídelníček podle GI a tohle mám zakázano.... ale moc dík za tipy

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky