Všechny suroviny spojíme a hněteme dokud se nevytvoří pěkné nelepivé těsto. Cukr a suš. mléko přidáváme vždy ve stejném poměru - 2lžíce cukru - 1 lžíce suš. mléka. Pokud chceme marcipán různobarevný, těsto si rozdělíme na kousky a do každého přisypeme barvivo a pořádně propracujeme.
1bilek
2lžice cukru
1lžíce suseneho mlika
par kapek mandlove tresti
barvivo potrav.pokud chces neco tvorit
Všechny suroviny spojíme a hněteme dokud se nevytvoří pěkné nelepivé těsto. Cukr a suš. mléko přidáváme vždy ve stejném poměru - 2lžíce cukru - 1 lžíce suš. mléka. Pokud chceme marcipán různobarevný, těsto si rozdělíme na kousky a do každého přisypeme barvivo a pořádně propracujeme.