POMOOC-DOMACI MARCIPAN CO S TIM...

22.03.2012

delala jsem falesny marcipan a cely se drobi,nic nejde vytvarovat co s tim????vyhazovat to nechci.davala jsem tam 200gcukru moucky,120g suseneho mleka,10g mandli,2lzice oleje a medu a rozpustene cokolady na vareni.s vypetim sil jsem toho udelala hrouda a dala do lednicky,ze se to nejak vyvine a ted nevim co s tim....dik vsem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, ja delam mandlovku co mam naucenou z praxe (jsem vyucena cukrarka) 80dkg mouc.cukru, 40dkg (krabice) sus.polot.mleka, 4dkg 100% tuku, 8dkg medu, 8dkg prevarene studene vody s cca lzickou mandloveho aroma. Vse se zpracuje. Podle konzistence pridavam vodu nebo mouc.cukr. Nesmi se drolit ani lepit :) je vyborna :) vetsinou kdyz delam dort, tak delam celou davku, aby mela po vyvaleni silnejsi plat :) kdyz budes chtit nekdy s cim koliv poradit, tak mi pisni do zprav :) :a:

a přidáním vody-ale velmi opatrně, jen si spíše namáčet ruce. Hned se to přežene. Já už jsem se s domácím vyškolila, že jsem kolikrát vyhodila, takže už si kupuji hmoty hotové a vyjde to na stejno se zaručeným výsledkem. Nejvíce mi chutnala K2 a teĎ mám marcipán 1:3, taky ujde. :a:

In reply to by klerietka

ja to delala poprve,nakonec jsem tam dala kousek masla,chutove tam neni moc citit.a muzu se zeptat jaky mas recept,jak to delas ty?podle me je ten muj recept prilis sypky,jakoby tam neco chybelo.dala mi ho tchyne,ona spis vse dela od oka a vi co tam eventuelne pridat.zas mi bylo blby ji volat co s tim...dik moc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky