dušená mrkev
Takhle dělám mrkev já:
osmažím cibullku - jenom do světloučka, na ní "opeču" no kostky nakrájené maso. Teprve na to dám nastrouhanou mrkev. Osolím, okmínuju, trochu podleju vodou a nechám dusit ( dělám to v tlakáči). No a to je celá věda. K tomu vařené brambory a je to mňam!!! ( chutná úplně jinak než to, co se podává ve školních jídelnách :s: )
ahoj božo, já jí dělám podobně, akorát v normálním hrnci a mrkev na kolečka. k tomu brambory a je to mňamka.
hned zítra se do toho pustím...děláš to z kuřecího nebo vepřového? Zahušťuješ nějak? Může se takové množství mrkve v těhu?? Jsem ale zvědavá viď??
In reply to hned zítra se do toho by zizalka19
Dělám to z vepřového. Nezahušťuju to nijak. Já mrkev baštím úplně normálně. jen buď zvědavá :-) od toho jsme ženský :-) a nevařím to dlouho, jen aby změklo maso a vydusila se voda
In reply to Dělám to z vepřového. by Boža
Díky za rady...často se tu řešilo, že by se mrkev neměla a já jí mám tak ráda...takže to omezení bylo hrozný, ale mám na ní takovou chuť, že bych jí teď snědla kilo...tak to zítra udělám...
a jaké masenko?Tlakáč nemám takže musela bychv hrnci chi
Ahojky Boži,udělala jsi mě pěkné chutě taky to tak dělám,ale už fakt dlouho jsme to neměli,tak asi zítra to bude :s: