Ahoj holky, máme rádi drůbeží játra, ale dělám to pořád na jeden způsob s omajdou a rýží. Nemáte nějaké nápady jak je udělat jinak??? Jen upečené nás moc nebaví. Díky moc, Terka.
Tak můžeš to proložit třeba cibulkou, slaninou, nebo klobáskou. Nebo bych k tomu i píchla předem uvařené brambory ve slupce. Protože játra jsou rychle a než by se ti upekly normální brambory, tak by játra byly hodně zpečený. Nebo přidat i nějaký jiný masiko - třeba kuř. prsíčka. Já mám asi hlad :-D
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
Tak můžeš to proložit třeba cibulkou, slaninou, nebo klobáskou. Nebo bych k tomu i píchla předem uvařené brambory ve slupce. Protože játra jsou rychle a než by se ti upekly normální brambory, tak by játra byly hodně zpečený. Nebo přidat i nějaký jiný masiko - třeba kuř. prsíčka.
Já mám asi hlad :-D