Dotazek

11.07.2008

Prosim o radu..aka mouka je najlepsia do bramborakov? Diky moooc

Učili jsme se, že se má dát hladká mouka, ale podle mý zkušenosti, jestli je chceš mít v dobrý konzistenci, aby se ti dobře odlepovali z pánve, tak dej půl až třičtvrtě dílu hladký a zbytek polohrubý... :hu:

In reply to by lulisek

Dakujem..lebo mám recepty a tam je aj polohruba...a raz som ich robila a trhali sa a neboli moc dobreee :) i kdyz asi mi po nich bude blbe :!k:

In reply to by janulaa

te mouky stejne davam hrozne malo, jen tak na zapraseni brambor proti scernani, jednou mi ujela ruka a dala jsem ji vic a ta mouka pak byla citit a to ja "eee" nemusim :s: jen se dobre napapkej, je to dobrutka, vid? a jednou za cas..... :hu: :\x: :\x:

In reply to by lulisek

bramboraky milujem...mamina to nemala rada..teda to varenie bramborakov...tak sa vzdy vyhovarala, ze su stare zemiaky, potom boli nove a potom vodnate :!k: ale teraz by mi ich mozno urobila :spid: ono to tie brambory zahustia..ten skrob, tak tiez tej muky moc nedavam :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka