Domácí jablečné přesnídávky - jak na ně?
Ahoj maminky. mám doma spoustu jablíček z chaty a chci pro malou vyrobit domácí přesnídávky, až bude moct příkrmy. poradíte některá jak na to, když tam nechci dávat cukr ani konzervanty? A v čem to zavařujete a na kolik stupňů? Moc děkuju!
In reply to Tak já to dělám úplně by Katka B.
Supr, díky a kolik toho Agaru? Nebo tam to asi bude napsaný na kg ovoce, že jo!? A mají ho normálně v obchodech? Slyším to poprvé!
Tak já to dělám úplně bez cukru. Dám dvě kg jablíček rozvařit, pak rozmixuji a přidám Agar Agar-to je taková želatina v prášku a je to moc zdravé http://www.maggi.cz/Skola-vareni/A/Agar-agar.aspx. dám do skleniček, zavřu a vařím ve vodě tak 30min. Hotovo :s:
pa a dobrou chuť!!!!!! :a\|: