DÁ SE ZAMRAZIT DORT???
A jak na to??
In reply to jen ty s máslovými krémy-ty by lucininenka
:one: přesně tak
já máslový zamražuju a je jak čerstvý
no my jsme právě zmrazily před lety svatební a po měsíci nebyl k jídlu ://: ,ale naštěstí manžel dojel,oslava se koná :one: takže mražení nepotřebuju,díky za rady
My jsme dali zamrazit poslední patro svatebního dortu - do plastové krabičky, že si ho dáme za rok na první výročí a chutnal jako čerstvý. Jen to asi musí být máslový krém, tvarohové a jogurtové krémy by asi tak nevydržely :a:
já nevím, nikdy jsem to nezkoušela a nedovedu si představit, jak by se zachoval krém :?
Já ho dávám i do dozy nebo do folie, jen ho tam nenechávám dlouho, max. 14 dnů.
nejak dobre si to nedokazu redstavit, ten krem se ti dle meho po rozmrazeni zdrcne, jeste nikdy jsem to nezkousela ale z praxe vim ze kdyz mas krem treba par dnu v chladaku , jak jsme to meli u nas v cukrarne a pak jsme ho vytahli tak byl vzdycky zdrclej a muselo se to slehat na plyn . bombou aby byl zas hladky
do potravinove folie a sup do mrazaku :a: .Katka
jen ty s máslovými krémy-ty nastavované pudinkem,tvarohové,jogurtové a podobně se zamražovat nemají :)