Barvení vlasů před porodem

24.01.2009

Ahoj holky chci se zeptat jaký máte názor na barvení vlasů když za necelý měsíc mám termín porodu.Myslíte že už bych se barvit neměla?Prý jsou po porodu hodně zničené vlasy.No nevím poradte díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, můžu poradit, moje sestřenice je kadeřnice. Říkala, že je lepší si obarvit vlasy a upravit střih před porodem, protože v šestinedělí jsou vlasy ještě horší než v těhotenství a barva ti vůbec nechytne a navíc ti nebude držet ani ten střih. Takže když už barvit tak před porodem. Já se celé těhotenství nebarvila, měla jsem odrost jak hrom a týden před porodem mi sestřenka konečně udělala nějaký střih (ostříhala ty zničené konce) a udělala melír. A můžu říct, že jsem 10 dní po porodu a vlasy dobrý, střih drží a nemám je zničené. Jen se mi víc mastí, takže je musím co druhý den umývat.

Ahoj, já si je barvím pořád, zrovna včera jsem 36tt, a kdybych ještě dlouho nerodila tak si je obarvím ještě jednou, po porodu asi na to zrovna hned čas nebude a nechci vypadat jako strašidlo ;) Akorát mi včera z toho trošku padaly vlasy, ale asi tak normálně jako když jsem nebyla těhotná. Nemyslím že by se po porodu měly zničit, spíš hodně padají, ale teď nám vlasy nepadaly, a když budeš mít dost vitamínů tak to nebude tak strašné :)

ja chodila na meliry cele tehu, byla jsem ve vsech trimestrech jednou a nic se nestalo, neverim, ze dnesni barvy muzou poskodit mimi, jsou uz hodne vymakane a neskodne

Ahoj ak ja si zhruba mesic a pul pred orodem nechala delat melir.Nerekla bych ze se vlasy po porodu nici spis hodne masti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka