červíci2009

23.01.2009

holky tak už jsem byla na tý genetice a řekly mi že se bát nemusím,že to nic být nemusí,tak jdu ještě ve středu na velkej ultrazvuk k Apolináři a pak na další konzultaci a tam mi buď doporučí odběr plodový vody a nebo bude vše o.k.a nebudu muset.Navíc mi zjistily,na tý genetice,že mi umřel 3.měsíční bráška a vzhledem,že s mámou nevíme přesně na co a tky už to je 29let,tak mi brali krev jestli bych náhodou nemohla být nosička cystycké fibrozy to je něco s plícema,takže doufám,že to bude taky v pořádku.Opět dám vědět až budu mít další zprávy.takže zatím vlastně nic nevím.Na ultrazvuk se těším,protože se rovnou dozvím co to bude,ale taky trochu bojím,aby bylo vše jak má být.Taky jsem dnes byla na cukrovce a výsledky budu mít v pondělí,ale ta my slím,že mi dopadne dobře,protože sladký moc nemusím,ale večer před tou krví jsem snědla půl flašky kyselých okurek a tam je dost cukru,ale i tak myslím,že to bude v poho.Holky ať vás nepotkávají žádné takovýto věci a užívejte si těhotenství.

já nevím kde budu rodit,protože když jsem se byla zaregistrovat na Bulovku 18.12.tak mi řekli,že mají plno a plno je prý na můj termín všude.Takže zaregistrovaná nejsem nikde.A termín mám 11.6.taky se bojím,že budu muset na tu plodovku,ale prý se bát nemusíme není to bolestivé a prý pravděpodobnost,že by se něco pokazilo je malá.Takže ti držím pěstičky a určitě informuj jak jsi dopadla.

mě čeká odběr plodové vody,přesný termín ldy tam půjdu mi určí dr.až k němu půjdu 30.1.na kontrolu...jdu tam k vůlivěku..bude mi 35 a to je hranice kdy se mus toto prý podstoupit...mám strašný strach jak to dopadne...určitě potom napíšu..jinak já budu rodit u Apolináře a ty taky?mám ter.17.7.papa a držím palečky at je vše ok!

Moc ti přeji,aby ti vše dobře dopadlo a nemusela jsi mít tyto starosti!!!! :c:
Já jdu na genet. UZV 10.2., protože babička i její sestra zemřely na srdeční vady :-( tak ho mimískovi raději zkontrolují. Taky si s tím dělám starost, ale snažím si vůbec nic nepřipouštět!
pa pa a dej vědět!!!
Eva

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka