Věkový rozdíl mezi dětma

24.01.2009

Princezny, kdy si myslíte, že je čas na druhé miminko.
Vím, že se to tu už párkrát probíralo, tak se omlouvám, že se opakuju :)

Chtela bych,aby od sebe byli dn 2let,tak v lete nebo na podzim se zacnem snazit.Zalezi taky jak rychle pujde stavba domku

ahojky me se zda idealni rozdil 3-4 roky.Kdy se ale ja rozhoupu k druhemu to nevim(zatim mam stale takovy divny pocit z porodu a sestinedeli)..

tak mému prvorozenému je 11let a v červenci čekáme další přírustek.Už se těší,ale předem nás informoval,že chůvu zásadně dělat nebude.Mám dva mladší sourozence a je mezi náma také veklý věkový rozdíl(11a8) a do dneška spolu nějak nemáme to pravé sourozenecké.Sousedka má dva syny rozdíl 2let a jak ti se rubou když jsou sami doma no hrůza.Takže si myslím,že je to uplně jedno hlavně ať si připravena ty.

Já mám doma 5letého klučinu a teď na červen čekáme druhé.Toto druhé těhotenství si užívám stejně jako to první,bez nějakého honění,stresování,jelikož 5leté dítě je víceméně samostatné a navíc na něj budu mít i více času až pujde do školy.Má to spoustu výhod.Ale je tam větší věkový odstup,ale to už je každého věc.Z mého podledu je to i o pohodlí.Ale jsou maminy co to chtějí vzít jedním tahem a i to má své výhody :\x:

In reply to by sonca80

já si právě říkám, že si užiju i to druhé, protože adámek pak půjde do školky.. akorát nevím přesně jak dlouho čekat.. zaprvé bydlíme ve 2+1 a nevím, kam bysme dali druhou postýlku, za druhé budeme stavět dům a za třetí adámka jsme vyráběli ROK! to je život.. :-)

AHOJ! JA SI CHCI MEHO PRVNIHO PRCKA TROCHU UZIT. MYSLIM, ZE DALSI NEJDRIV TAK ZA 4 ROKY :///: PETRA A AURORA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka