ach jo... zase ten sporťák..

23.01.2009

mám šílené dilema..
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=767175
http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=832303
chtěla bych si je zkusit v obchodě, jenže to budu muset do prahy..
tady jsou moje pro a proti
quinny - pro - otočné kolečko, prostorný sedák, moc pěkný desing
proti - moc položená sedačka, dvojnásobná cena
abc design - pro - pěkná sedačka až do polohy v leže, příznivá cena
proti - pevné přední kolo

a teď baby raďte :00:

Ahoj Marti. Designově mne přijdou oba stejné, Quinny malinko hezčí,ale kdybych se rozhodovala pro design ve srovnání s cenou, tak bych brala abc. Ovšem že u abc není otočné přední kolo, to by mne vadilo. Já jsem s otočnými koly naprosto spokojená, i když mám 4kolku a u 3kolky bych to brala jako samozřejmost. S quinny je hodně lidí spokojených. ta cena není až tak hrozná, jsou mnohem dražší spotťáky. A vzhledem k tomu, že budete jezdit po horším terénu bych si raději připlatila, aby se kočárek hned nerozpadl.Taky jsem měla dilema, až koupíš, budeš už spokojená a nebudeš nad tím přemýšlet. Každopádně, jed si ho vyzkoušet.Hodně štěstí. Marťa

me se libi ten druhej,je designove hezci a ma veliky ulozny kosik ,do toho druheho by clovek nedal ani deku :00: ale jinak jsou hezky oba dva :) ale ted koiukam ze zase u toho prvniho se otaci predni kolecko a ten druhej to nema vid? no to je blby,a jiny sportacky se ti nelibi?maji plno vyberu:-)

určitě si ho jeď vyzkoušet, spojte to s nákupama a je to..mě se, ale podotýkám, že jsem je neštudoval, jenpohledově, líbí ten druhej..:-)

In reply to by sarah.27

chci nafukovací kola, to je nejdůležitější podmínka, s velkým kočárem taky drandíme kde se dá a to by ty golfky neustály, jsou naprosto dokonalý na nákupy, k doktorům a když jsem na ně dávala vajíčko :-)

čau babo, tak radim :s: víc se mi líbí ten o ABC design. na pohled mi přijde stabilnější (ale to chce ozkoušet) a jako další plus: má prostornej košík na nákup

Ahoj Martii, hezký jsou oba, ale já jsem rozhodnutá, že Quinny :one: všichni, kdo ho mají jsou spokojený :one:

In reply to by Martii

Já už taky pomalu šetřím :///: ale s prodejem našeho vozítka nevím, jestli ho prodat hned, co koupím novej, nebo počkat až budu mít i novou autosedačku a prodat to jako komplet, když jsme to i společně koupili... :?

me se libi vice ten prvni, i kdyz ta cena me trochu odrazuje a ani do trojkolky bych asi nesla, ale to je vec nazoru....

In reply to by veunka

jsem vás nepoznala, máte novou, krásnou, ikonku :c: já mám čtyřkolku velký kočárek a u sporťáku se mi líbí tříkolky, velký kočár jsem tříkolku nechtěla ani náhodou :-) mám něco přes měsíc se rozhodnout.. ach jo :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky