IUI

24.01.2009

Ahoj holčiny, je ráno, takže mi jakš takš sviští net a já mám jedinečnou možnost Vám popsat své snažilkování. Po třičtvrtě roce, co mě můj gynekolog vždy jen odbyl se slovy, že se nám to určitě podaří a jak na to nemám myslet, hlavně nekouřit, nepít a takový ty věci od chlápka, co už má doma dvě děti a já jsem pro něj další hysterka :jawdrop: , jsem vyslala partnera na spermigram (nechci se chlubit, ale výsledky byly velmi dobré – volal mi a představil se jako superhřebec… :00: ) a s výsledky opět naklusala do ordinace. No a světe div se, doktor je viděl a v pondělí jdu na krevní testy před svým prvním IUI (jak jsem byla poučena neboli intrauterinní inseminace). Mám radost, že se konečně něco děje a snad půjdu s davem a do tří měsíců budu těhule. Prý by se to mělo během tří pokusů podařit, tak nevím. Už mě nebaví viset furt mezi snažilkama a posouvat se jen do dalšího měsíce a ne a ne pod čáru.
Tak mi holky držte palce, jsem z toho nějaká nervózní a kdo s tím máte zkušenosti, určitě se mi ozvěte ;) .
Hezký den.

Ahoj já jsem po druhém IUI a včera a dnes ráno jsem měla na testu dvě čárky, ještě mi to musí potvrdit na gyndě tak doufám že se testy nepletou a tobě držím palce ať jsi brzo těhulka, a nemáš se čeho bát není to nijak hrozný. :a: :a:

Tak to je super, já toho svojeho na spermiogram nemůžu dostat. Už jsem mu i hrozila, že si najdu někoho jiného ale nic nepomáhá. Prý když se to povedlo jednou, tak je v pořádku. No uvidíma když se to nepovede teď tak počkám ještě chvíli a budu jednat.

In reply to by Andisek

Já si myslím, že už to nebude potřeba, vidím to jasně, je tam :cc): :\x: ! Schvválně se přijdu v pondělí ráno podívat. V kolik plánuješ test? Myslím, že pro nás obě nebude problém vstát, takže ještě před odchodem do práce to zkontroluju.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka