Mrcha dorazila.... :-(((((

23.01.2009

Milý deníčku a holky,

tak jsem ani netušila, že to bude tak rychlé, ale mrcha už dorazila.... :\\: ...takže konec nadějí, ale taky trápení, že testíky jsou negativní :( ... děkuju moc všem, co mi držely palečky, doufám, že ostatním, co čekají mrchu, vyjdou //.... my se už těšíme na další měsíc snažílkování.... 10-11 den jdu na kontrolu folíků a místo Provery mi pan doktor píchne rovnou Pregnyl, tak snad to další měsíc vyjde... my jdem dát s manžou vínko jako útěchu :\r/ .... mějte se krásně, užijte si víkend a ještě jednou díky všem za podporu :a:

Lulu to je mi opravdu líto, dávala jsem té křivce takovou naději.. Příští měsíc se musí zadařit po tom Pregnylu. Usměj se a bude zase brzy líp :k:

ahojky slunicko ty jo to je hruza :( a ja jsem tomu taak verila no. Ale mas pravdu nazilkujes teprve kratce a tak jeste 1 mesic prezijes :smich: ale vic uz ani tuk :) a budes dal merit teplotku?

CO TO ČTU? To snad není možný. :\\: Tolik jsem věřila,že je tam miminko. Vše tomu nasvědčovalo.
Je mi to opravdu hrozně moc líto. :§)
Snad se podaří příští měsíc.

In reply to by Dídinka

Dídi jj, mrcha přišla s plnou parádou... :( ....je mi to docela líto, taky jsem po tom všem povzbuzování věřila, že je to mimi.. :\\: a není.... tak ale hlavně, že mě to netrápilo přes víkend... a za 10 dnů půjdu k doktorovi, dostanu včeličku a mimís bude v bříšku cobydup :e): :qu: :h:

In reply to by lulubar

to věřím že je ti to líto. Mě je to taky líto a to se mě to moc netýká. Hrozně jsem věřila přála ti že tam miminko je. Moc nesmutni, mrcha rychle skončí a můžete se zase snažílkovat. A uvidíš že se po pregnylu zadaří.

to je mi moc líto, mě to čeká nejspíš zítra nebo pozítří, očekávám MS s plnou parádou.Jako každý měsíc si říkám, že to nebudu prožívat, ale jak se znám, zase budu bulet jako malé děcko! Držím palce na příští snaženíčko!!!!!!!!!!! kakulík

In reply to by kakulík

No já jsem mrchu ani moc neočekávala, příznaky nebyly žádný, spíš všechno nasvědčovalo tomu, že mrcha nepřijde, i teplota a čípek... :( ... takže teď se ani nemám čeho držet příští měsíc... ale snad pomůže ten Pregnyl a zadaří se..... tak si užij víkend a díky :a:

In reply to by ajax

Tak nejsi sama, já jsem tento měsíc čekala trošku s nadějí že nepřijde, měla jsem hodně velké příznaky ne ms, ale spíš mimíska v bříšku... no víc než mě to vzalo manžu... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka