bolest pri stolici:-(

23.01.2009

Ahoj holky dnes začínám 36týden a nejak mám problém se stolici,u stolice me pobolívá konečník a píchá v jedné strane v nem.Bojím se zda se mi neudelal vnitřní hemeroid,přece jen tlak je ted na konečník velký.Nemáte nekdo zkušenost a když tak jak to zmírnit nebo odstranit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Elixirku, no asi tam nějaký ten hemeroid bude. Bohužel na konci těhu se to stává. Mě to také postihlo, ale ta žíla se mi uskřípla v konečníku a to bolí jak sviňa. Volala jsem na gyndu a sestřička mi řekla, že se to upraví po porodu až se sníží tlak v břiše.
No doporučit můžu: dlouho nestát ani nesedět, chce to pohyb, potom je dobrá dubová kůra - gel + koupele a teď jsem si koupila přírodní mast jmenuje se Preparation, má i aplikátor pro vnitřní použití a vypadá to, že pomáhá (ŤUK, ŤUK). Dělá se i v čípcích, v těhu se může. Jinak lze i mast Faktu, ale ta mi asi moc nepomáhá. A nejdůležitější je nemít zácpu.
No já mám hrůzu, že mi to vydrží až do porodu a to si tedy neumím představit aplikaci klystýru :r: .
:a: :a: :a:

tak mam uplne stejne bolesti jako ty kdyz jdu na velkou. Boli to hrozne. Ve stredu jedu k dok tak se ji to chystam rict protoze se mi tam objevila i krev.

no to bude hemeroid. mě se udělal po 6nedělí...takže hodně pít, jíst vlákninu, to udělá řidší stolici, ale mě to moc nepomáhalao a krvácelo, takže jsem brala cyclo3fort psala mi to gyndařka a už dobrý-posílilo to žilní stěnu prý a tak nekrvácí ani nebolí díkybohu a musím zaklepat, ale jinak to bylo utrpení...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky