Maminky srpen 2008

23.01.2009

Ahoj maminky miminek narozených v srpnu loňského roku. Mám pro vás takovou minianketu.

Jak jste na tom s váhou po porodu, popřípadě za jak dlouho jste shodily všechny kilínka????? :///:

Předem moc děkuji :a:

Petra

Ahojky, tak jak si to tu pročítám, tak se může stydět!! :c: Já v těhu nabrala 18kilo, v porodnici jsem nechala 5, během prvního měsíce jsem shodila dalších 5kil a pak ještě asi kilčo a pak se to seklo!!! :( No to bude asi tím, že se pak zhoršilo počasí a nešlo chodit ven místo toho nastal čas mlsání vánočního cukroví... :00: No ale teď jsem se přihlásila k Pechy na hubnutí! :c: Našla jsem tam nějaké ty stránky na cvičení a docela jsem se do toho zamilovala, tak uvidíme, jestli a kdy se mi podaří ztřepat ten zbytek kil!! ;) A jak jsi na tom ty?? :a:

Ahoj :). Tak malá se narodila 31.8. Přibrala jsem 15 kg, 5 kg nechala v porodnici a na svou váhu jsem se dostala asi během měsíce. Pa, Dáša a Ája :a:

Ahoj Peti, není tě tu moc vidět :)
Já mám pořád navrch pět kilo...ale shodit potřebuju deset...to je takový můj celoživotní úděl :s:

In reply to by ppjotra

Souhlasím, je to podřadná starost, ale já to svým způsobem miluju, že se můžu nimrat s takovýma malichernostma :s:
Jinak jsem s maloškem strašně moc spokojená i přítel už se polepšil, tak si nemám na co stěžovat (teda kromě té postavy :s: )
Jak se máš ty? A andíleček?

In reply to by Theodwyn

já jsem teď tak strašně moc spokojená a šťastná, že mám Matouška, že se to nedá ani popsat :c: Je to moje všechno, je strašně hodnej a jak se pořád něco učí, to je nádhera, ael ty víš o čem mluvím. Určitě prožíváš to samé :dance: Je to prostě zázrak :h:

neoprávněně, jsem září a jsem hamba. Mám nahoře ještě 7,5kg od počáteční váhy před porodem a dolů potřebuju dát tak 10-15kg, takže táák...vše v diskusi - Hubnití (s) Pechy :)

Ahoj Peti.Rodila jsem 31.7., takže skoro srpen. Přibrala jsem v těhu 12kg,po týdnu od porodu jsem zhubla na 55kg a ted mám svých původních 53kg,ale to se rvu,nemůžu hubnout razantně, kojím. Ale i když mám svoji váhu zpět, jsem pořád taková rozjetá a neobleču některé věci a už nikdy nebudu, byla to velikost 34, můžu si nechat zdát.Ted asi 4tý den cvičím ráno 20minut, tak jsem zvědavá jak dlouho to vydržím, nemám vůli,ale na ten břuch se nedá koukat.Pa. Marťa

In reply to by MATYG

Já chci letos znovu otěhotnět, takže si s nějakým cvičením vůbec nelámu hlavu. Nemá smysl to břicho zpevňovat, když bude za chvilku zase růst.... :///: já si vždycky nějakou výmluvu, proč necvičit, najdu. :a:

Ahoj,

tak já jsem přibrala 10kg, malá se narodila 12.8.08 v porodnici jsem nechala 6 kilo a teď už jsem na své původní váze, ale doufám, že ještě něco shodím, ale už se to tak nedaří. :-)

Malá se narodila už v červenci, ale 28., tak to se k vám snad můžu přidat, ne?? No a k té váze, přibrala jsem 22 kg (hrůza, ale ani to tak nevypadalo..) a teď mám asi ještě 3 kg navrch. Už se dostanu do svýho oblečení, ale břicho je jak aspik..no budu muset začít cvičit jinak to nepůjde.
Míša

já také odpovím...
Matoušek se narodil 17.8. přibrala jsem 13kg a 3,5 měsíce po porodu už jsem byla a své váze..teď už mám -1kg a to se docela cpu :///: :a:

ahojky,Barunka se narodila 4.8. a v tehu jsem pribrala 15kg.Tet uz jsem na sve vaze 55kg.Takze si vlastne ani nestezuji :dance:

ahoj, Michálek se narodil 11.8., během těhu jsem přibrala 5kg a asi 3 týdny po porodu jsem vážila o 23kg méně než před těhu :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky