ahoj, jsem tu nová

22.01.2009

Už dlouho tu jen tak pročítám různé diskuze a články, ale teprve teď se mi povedlo se zaregistrovat, teda doufám.
Včera jsem byla na 2.velkém ultrazvuku,ale nějak jim blbnul, tak mě přeobjednali za 14dní, už se nemůžu dočkat až mi řeknou co to bude.
Myslíte, že je to alespoň na těch 80%pravděpodobný co řekne doktor? Nemůže se splést?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, držím ještě jednou palečky, já už vím že to bude holka na 100%, záleží na tom, jak se chce miminku spolupracovat. Té naší se spolupracovat nejdřív nechtělo, ale pak se nám přeci jen ukázala!!! Jinak zjistili to na 3D ultrazvuku který sem si musela platit a nejlepší je ho dělat kolem 28 týdne...

Ahojky! Tak Tě tady vítám. stoprocentní je to jen z plodovky, ale třeba nám 1. řekli holčičku a opravdu to holčička byla. Teď námřekli chlapečka, tak snad to je opravdu klučina. Už kvůli výbavičce. Ale hlavně, ať je mimi zdravé. Jinak odkud jsi přesně a ke komu chodíš k Dr., když jsi z okolí MB?

In reply to by Raduška

Ono to není důležité, zda to bude holka nebo kluk, ale stejnak je člověk zvědavej:-), dnad to 4.2.uviděj dobře na ultrazvuku.
Já jsem z Bakova nad Jizerou a chodím tam k ženskému doktorovi Adamcovi, je tam strašně moc příjemná jedna sestřička, vždy si tak krásně o všem popovídáme,ale pan doktor tam nemá ultrazvuk, to je škoda, tak musím chodit na kontroly s ultrazvukem do Boleslavi do porodnice,ale tam jsou taky strašně moc příjemní.
Ty si poprvě rodila kde? V Bolce?

In reply to by Veronika 24

Ahojky! Z Bakova? Tak tam mám většinu mého příbuzenstva, naši z Bakova pochází:-) Tak pan doktor Adamec je zástupce primáře, tak to jsi v dobrých rukou. Já jsem chodila k panu doktoru Pudilovi, ale teď mi odešel do důchodu - teď se tam bude střídat paní doktorka Straková a pan doktor Šmehil. My jsme tam ultrazvuk také neměli, takže obě moje těhotenství jsem na UTZ taky chodila do porodnice. Spousta maminek je třeba rozlobených, když jim Dr. neudělá více ultrazvuků, ale myslím, že Dr. vědí, co se za ty roky osvědčilo... Teď už teda ultrazvuk v ordinaci mají, ale mě už to k ničemu nebude:-) Poprvé jsem rodila v Boleslavi a teď budu zase. Slyšela jsem spoustu negativního, ale už při prvním porodu(císaři) jsem tam byla spokojená, tak na co se harcovat někam daleko. Asi záleží na tom, jaký ten určitý člověk je, jaké má nároky a v jakém je rozpoložení. Jak říkám, já jsem byla moc spokojená. Jinak bříško už je pěkný břuch, ale u dcerky jsem měla větší. Už aby to bylo za mnou, tentokrát je to celkově nějaké náročnější...

In reply to by Raduška

Jsem ráda, že to tam znáš, možná i já znám nějaké tvé příbuzné, ale spíš podle vidění, mám v Bakově malý obchůdek s oblečením, tak od tamtud znám hodně lidí.
To ráda slyším, že pan doktor Adamec je odborník, alespoň se nemusím bát, že by něco zanedbal.Jen škoda, že tam nemají ultrazvuk, holt Bakov je moc malinký město,ale alespoň se o to víc pak těším, když jsem objednaná do Bolky.
Taky budu asi rodit v Boleslavi, přemýšlela jsem i o Turnovu z důvodů pár negativních informací o Bolce,ale pak mi zase pár lidí říkalo, že jsou tam milí doktoři, a jak jsem se přesvědšila tak mají pravdu, jsou tam moc milý, tak doufám, že nenatrefím zrovna na někoho náladového.
Je to moje první dítko tak bych chtěla abych měla podporu jak od přítele tak i od doktorů.
Myslím si, že ti to připadá teď náročnější, protože se teď musíš starat i o malou, říká se,že druhé těhotenství je kvůli tomu víc vyčerpávající.

In reply to by Veronika 24

Ahojky! Tak je noc a já se vzdbudila- Malá bude asi nemocná a to je teda docela malér. Jem z toho špatná. Špatně se jí dýchá - bude to minimálně rýma. A zrovna, když má přijít miminko. Buďto za mnou nebudou moci do porodnice a nebo pokud by se to protáhlo, tak přijdeme do bacilů. Zatracená chřipková epidemie...
A kdepak ten obchůdek máš a ve kterých místech bydlíš, jestli se můžu zeptat?

In reply to by Raduška

To mě mrzí, že máš malou nemocnou, dnes jsem o tom slyšela v rádiu, když jsem byla v práci, že už epidemie propukla. Snad to bude brzy dobrý, alespoň do té doby než se vrátíš s prckem z porodnice.
Já byla nemocná nedávno cca 14.dní tak doufám, že znovu taky něco nechytnu, je to nepříjemné v našem stavu, kdy si nemůžeme vzít ani skoro žádné léky a nemoc se vleče.
Obchůdek mám přímo na náměstí vedle pizzerky,určitě bys věděla nic jiného tam není akorát quelle, od baráku to mám kousek tak je to prima, bydlím hned vedle kostela, takže občas i faráře slyšívám zpívat obzvláště v létě když jsou otevřená okna:-)
A ty jsi z Kosmonos si psala?Jestli si to dobře pamatuju?To je kousíček, jezdíme tam do Lidlu

In reply to by Veronika 24

Tak Pizzerka vím kde je, ale představ si, že jsem tam ještě nebyla. Je to ten krámek - bývalá Mia? Jinak ano, ano, jsem z Kosmonos a bydlíme v ulici za Lidlem v takových nových bytovkách přesně na rozhraní MB:-)
Malá teď spinká, má rymičku, doufám, že z toho nebude víc a zvládneme to bez teplot.

ahoj, tak tě tu vítám.No prvděpodobný to je asi tak jak píšeš...někdy je to vidět krásně a někdy si doktor neni moc jistej. Nejvíc pravděpodobné je to tak 2 měsíce před porodem..to už je vše krásně vidět.....

Vítám tě tu :a: . Já se doktorky, když mi řekla, že to bude kluk, ptala, jestli je to na sto procent a ona řekla, že nic není stoprocentní :s: . A kluka opravdu mám :e): .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka