poraďte mi prosím

22.01.2009

Ahoj holky, mám takovou možná trochu praštěnou otázku. Co to může být když mě bolí břicho jako před ms, ale tu mám dostat až asi za týden a je mi špatně od žaludku a jsem pořád unavená. Mohlo by to být těhotenství? Děkuju moc za názory.

tyto příznaky mám, když mám ovu....ale jestli víš, že už ti ovu proběhla tak to může být :cc): a nebo opravdu už se tělo připravuje na MS.

Může to být,mě bolele břicho hlavně při námaze,ráno jsem se musela najíst jak mi bylo špatně od žaludku a mívala jsem návaly,jako kdyby na mě měla přijít nějaká viróza.Zkrátka jsem se necítila.Čekala jsem pořád MS a pak to bylo těhotenství:)A měla jsem zvýšenou teplotu pořád nad 37C.

Ahojky může to být klidně i zpožděná ovu,mě při ní taky takhle bývá,ale začíná to dřív tak 14,10dní před ms a trvá to až do ms,ale jestli měříš Bt nebo víš kdy ji máš tak si to můžeš vyloučit/potvrdit sama.Nebo taky opravdu přicházející ms a nebo :cc): nezbývá než počkat co to bude..držím pěstičky :one:

Ahoj, může to být MS i mimísek, ale přeji Ti, aby to byl ten mimísek, držím palečky ať to výjde

Ahojky to kliodně může být zahnízdování,ale taky náznak přicházející Ms,je to hodně podobné(bohužel).Minulý měsíc jsem měla to samé co ty tu popisuješ a Ms přišla.Tobě samozdřejmě držím palce at nedorazí,nezbývá,něž čekat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka