Dobré ráno těhulky

21.01.2009

:a: , můžu se zeptat jak jste na tom s pohybama mimíska?Já čekám první mimičo, jsem v 17 tt a zatím asi nic :r: .Občas sice zatím takové lehounké šimrání, ale nevím jestli by to mohlo být ono, protože to je hrozně malinko. Jak často cítíte pohyby??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,já jsem prvorodička a takové jakoby šimrání cítím od 15tt,ale kopanečky až od 20tt,dnes jsem začala 25tt a kopanečky jsou pravidelné každý den,dokonce je už tento týden cítil i přítel :s:

Ahojky, já cítila pohyby až od 19tt, teď jsem ve 21tt a už druhý den skoro nic necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Jak časté máte pohyby vy?

ahojik,neboj poradnych pohybu si jeste hooodne uzijes,myslim ze na konci tehotenstvi budeme jen koukat:)ja jsem ve 21tt,pohyby citim kazdy den pravidelne.ja nejdriv to simrani citila uz asi od 13tt,ptala jsem se doktora a ten rikal,ze to slaboulinky vlneni zpusobuje miminko,a ze to je proste u kazdy uplne jinak,protoze jsme kazda jinak citliva,ze nekdo to citi uz od 12tt a nekdo az od 25tt...preju krasne tehotenstvi!!!papa

Včera večer poprvé jsem citila pohyby jak mě 3x mimi koplo,jsem v 18tt. byl to krásný pocit i přítel si dal ruku na bříško a cítil to.Pak už jsem šla spát...

Ahojky, u každého jsou pohyby jiné a jindy. Třeba to jsou opravdu pohyby.Neboj oni se ty silné brzy objeví. ;)
Já je cítila po 14tt, a ty i přes to, že jsem prvorodička. Dr. mi nejdřív moc nevěřila, ale pak v 16tt ji malá kopla a bylo ;) Termín porodu mi posunula jen o 20 dnů dřív (kompromis). Bylo to jiné než pohyb ve střevech, sice slabounké, ale přece - takové jakoby vrnění. Postupně to zesilovalo, a teď se mi dělají boule na břiše. Pssst....občas to i bolí ;) :s: (31tt). :a:

To je ono,později to bude jak když ti buší ve střevech a pak kopanečky to už poznáš u prvorodiček je to později,Já u prvního jsem cítila pohyby až od 20tt a tet čekáme druhé a cítila jsem je krásně od 17tt je to krásný pocit,když cítíš jak ti mimi lítá v bříšku!Měj se krásně a nevěš hlavu :)

In reply to by Mag28

Děkuji za povzbuzení, určitě se dočkám :s: Je zvláštní,jak to těhotenství probíhá, nejdříve jsem se říkala, hlavně abych měla po 1. trimestru, potom jsem si říkala, abych měla po výsledcích z krve, teď si zase říkám, abych už cítila pohyby a věděla jsem výsledky z tripl testů ;) Nejkrásnější bude, až budem mít mimísky u sebe :) Přeju pohodové těhotenství :a:

In reply to by Lucinky

To jsi napsala přesně, taky to mám úplně stejně rozkouskovaný. Jen mám ještě test na těhu cukrovku (máme v rodině) a mimísek půjde na UZV srdíčka, v 21.tt, jestli ho má OK.(moje babička měla nedomykavost chlopně a její sestra taky nějaké problémy :-( ). Takže mám ještě další dva mezníky navíc. Hlavně, aby to bylo OK a pak už budeme jen čekat a čekat až mimi vylezou :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka