Dobre rano vsem

22.01.2009

par dni jsem se tu neukazala,byly jsme v alpach.
Zacinam 9 mesic snazeni. :( ,ale tentokrat s clostilbegytem.tak mooooc bych si prala aby to konecne vyslo,aby se me konecne ukazala ovulka a pak //.no,dostat to mam tesne pred valentynem.tak si snim jak by bylo hezke dat milackovi u vecere pozitivni testik,sen je to hezky ale.....
A co vy?slavite valentyna?

my neslavíme Valentýnka... ale je to fajn, zajít si na večeři a dát mu testík s dvěma čárkama, jen by to chtělo nějaký box nebo soukromí (jakože restaurace s personalem pronajatá jen pro Vás :!k: ). Takže držím palce ať ten clostil... zabere :) :k:

Ahoj Katulisku, můžu se zeptat na co bereš ten clostilbegyt? Taky asi nemám ovulku a chystám se jít k Dr.
Moc ti přeji aby se konečně zadařilo a mohla jsi dát příteli k valentýnu krásný dárek. My ho nějak neslavíme, ale kytička se vždy donese a nějaká maličkost. Navíc to spojujeme s mým svátkem, který je hned den po.

In reply to by Dídinka

Ahojky Didinko,podle bazalni teplotky jsem nemela ovulaci,tak mi na to dr nasadila Clostilbegyt.resi anovulacni cykly za ucelem otehotneni,tak doufam ze by se mohlo zadarit.Par holkam se to pri brani clos. zadarilo hned napoprve,tak uvidime.jestli nemas ovulku,tak zajdi za dr s grafem BT.

In reply to by Katulis

Ahoj, já právě taky mám anovulační cykly. CO jsem vysadila HA tak jsem měla ovulaci jen jednou a to ve čtvrtém měsíci snažení. Myslela jsem že se mi cyklus srovnává po HA a ovulka bude a tenhle měsíc zase nic. Tak jsem z toho docela nešťastná a nevím co s tím.
Děkuji za odpověď a přeji aby se brzy zadařilo.

no my valentýna neslavíme,ale je fakt že je to dobrá příležitost si zajít na véču...Určitě pojedeme někam na výlet, protože mám zrovna volný víkend. No taky bych nejraději slavila s tím, že čekáme miminko, ale dost o tom pochybuju. Hlavně ještě nemůžu:-)

Tak moc držím palce ať vyjde, hlavně se musíte poctivě snažit:-)
k

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky