Jsem v šoku a nezodpovědná...

22.01.2009

:( .Byly jsme dnes na té kontrole v 8měsících, jen tak jsem se zeptala, jestli vadí, že jsem zapomněla dát Majdince Vigantol. Bylo mi řečeno, že to docela vadí, že když zapomenu dvakrát, třikrát, že dobrý, ale když třeba týdně, nebo nedej bože dýl, tak to prý vadí, ale proč to už nevím.Jsem z toho hrozně smutná, co myslíte, že jako se může stát a nebo nestát... :O .Jak moc sem tím Majdince ublížila???

To nebude tak horký,my ho neberem vůbec ,mám starou doktorku,ke který jsem chodila ještě já :00: a berem občas vitamín D,a to kojim,takže žádný UM.Ptala jsem se jí na to,u ní to prostě děti nedostávaj :( kamarádka zas dostává něco jinýho,ale Vigantol to neni a chodí jinam než my.Křivici zatim nemáme :dance:

In reply to by Danka

Dík,mě příde,že si naše Mudr jede podle svýho,naštěstí zná třeba hexavakcínu :s: ,už jsem se bála,že nás bude očkovat třeba proti moru :s: :s: , bez toho Vigantolu to snad už doklepem bez následků,v březnu je nám rok ;) tak vždycky,když zapomeneš,tak si vzpomen na malou Koniprdovou,jak ho nebere :00: a nemusíš mít depku :s: :a:

Věroušek

Dani ja taky nekdy zapomenu. Hlavne si treba nekdy nejsem jista jesti jsem ho uz dala a tak na to radeji prdim. A urcite te jen strasila. Vzdyt my jsme ho taky nebraly a jsme ok. Dostaly jsme tuk(z ryb) a bylo to. Urcite ji ho davej ale nesmutni nic hrozneho se urcite nestalo

Ahoj Dani já taky někdy zapomínala hl.jak toho malá brala dost tak si myslím,že tím své dítě nezabyješ takže se na dr.vyprdni a nic si z ní nedělej :k:

In reply to by miky

Vzhledem k tomu, že tu víc mamin má stejný názor jako ty, se na to vykvajznu, ale ted už se budu snažit nezapomínat...už máme před sebou stejně jen pár měsíců, bože toto letí... :ooo:

In reply to by Danka

Jojo letí to nějak ani nestihám,ale už se taky těším až to nebudeme muset dávat někdy je fakt takový frmol,že prostě zabudnu.Takže hlavinku vzhůru a ůsměv na tvařičku :k: :///:

Ahojky Danuš :a: nezodpovědná to jsi napsala tvrdě, to tedy nejsi :n: já taky sem tam zapomenu sice né týdně ale určitě jednou někdy dvakrát týdně zapomenu takže nejsi sama ;)

In reply to by Macinka2

No možná tvrdě jsem to napsala, ale kdyby si viděla tu dr. když jsem sejí na to ptala, jak se na m,ně tvářila a říkala, no zapomenout se určitě nesmí, stane se jednou dvakrát, ale určitě né třeba týden a byla u toho vyvalená jak... :?

Ahoj Danko :a:
Nesmutni, nejsi nezodpovědná!!! Já na něj taky sem tam zapomenu a Týnka je živá a zdravá a roste.. Ve Vigantolu je vitamin D a dává se kvůli křivici a tak. Ale na druhou stranu, umělé mlíčko i příkrmy taky nějaké vitamína obsahují, tak to snad není taková katastrofa

In reply to by Ricky

Já to všechno vím, ale přece jenom, jsem si říkala, zeptám se jí, no a ona ny mně vyjela a byla úplně v šoku,že se na to ptám.. :O , jo a to mi připomínala, že se dává jen do roka, jako bych to nevěděla..no ty doktoři jsou někdy fakt mimo mísu... :///: , když za ní jdu s problémem ohledně kojení, tak mi řekne at to neřeším... :jawdrop: , noc mi pořádně neporadí ani nedoporučí a s Vigantolem dělá caviky... :O

já nevím, já jsem Vojtovi nedala už taky párkrát a stalo se že i týden, dr. jsem seneptala tak nevím....ale jsem z toho taky v šoku, tak jsem zvědavá co ti holčiny napíší...a nesmutni.... myslím že to nebude tak hrozné ;) (doufám!!!!!!!!!)

In reply to by MarcelaK

Právě, že vím z těchto stránek, že tu děvčata psala, že občas zapomínají, tak jsem se schválně dr.zeptala a byla jsem v šoku, jinak taky doufám, že těm našim láskám to vigantolové vynechání neublíží... ;) .

povívej zase urcite Dr straší. když jsme byli malí my tak zadny Vigantol nebyl a zijem!!! no a v Anglii taky detem zadny Vigantol nedavaji. takze bych si s tim hlavu nelámala :)

In reply to by TerezkaCZ

No právě, že mi moje máma řikala, že se nějakej D vitamín dával, ale určitě to nebyl Vigantol.Já vím, že mi jednou známá řikala, že ten D vitamín nemusí dávat, že je v Nutrilonu a tím, že ho vlastně dostává přímo z jídla, tak si myslím, že tak MOOOC důležitý není, no aspon v to doufám.. ;)

In reply to by Danka

Nebyl to vigantol, ale jmenoval se tenkrát infadin... a je to oboje vitamín D, tak je jedno, jak se to jmenovalo... dává se to kvůli správnému vývoji a růstu kostí, jako prevence proti křivici... a důležité je ho dávat právě v zimním období, přes léto se vitamín D získává taky ze sluníčka... ale když zapomeneš jednou, dvakrát, tak se určitě nic nestane... a předtím se dával rybí tuk, fuj, to muselo být hnusné... buďme rády za ty kapky ;) :00: :s:

In reply to by Blue Jane

Díky za vyčerpávající info.... :one: .No ještě, že jsou ty kapičky, rybí tuk bych do Magdalénky horko těžko dostávala... :00: .Máme ještě kapičky s obsahem železa, protože je malá chudokrevná, ale to je peklo, do ní ty kapky dostat... :00:

In reply to by Ajosek1

denně 1kapku.No a vím, že jednu dobu jsem jí ho dávala dost nepravidelně... :( .Mně tak vyděsila ta dr... :00: , hlavně, že když jsem za ní šla s problémem ohledně kojení, tak mi řekla at to neřešim, NIC MI NEPORADILA... :jawdrop: a ted nějakým vigantolem mě vystresuje... :( :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka