Živím naději.. :-)

22.01.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak dnes jen narychlo, den absolutně blbec :s: ... ráno jsme zaspali takže teplotka měřena o něco později, ale stále vysoko, tak jsem zkusila udělat testík, bohužel ani náznak :\\: ... tak buď se nám mimi schovává :e): a nebo jsem fakt ufoun, jak už jsem tu psala :s: .... uvidíme co další dny :a:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=2

In reply to by Heluska11

Ahojky Heluško... pěkně mě trápí co? Ale třeba tam ani není a my mu tu domlouváme zbytečně :s: ... uvidíme, další dny budeme chytřejší... ale testit dřív jak po víkendu nebudu, pokud to teda do té doby nedostanu ;)

Ahoj Lulu, pořád ti držím palečky, že se miminko jenom schovává. Uvidíš v příštích dnech jak to dopadne, ale moc ti přeju, aby byly dvě // :k:

In reply to by MiškaT.

Děkuju.... no uvidíme, buď se schovává a je to malá mrška už od začátku (asi po mamince :s: ) anebo tam není no :O .... uvidíme, všechno chce čas... ale každopádně díky, já tu budu každej den až do mrchy otravovat, jak jsem na tom :s: :a:

lulu držím pěstičky... ať se mimik jestli se tam někde schovává drží seč může... já bych počkala 3 dny a testla se znovu ;)

Ahoj Lulu, vypadá to opravdu moc nadějně. Myslím, že tam mimi je, jen se před tebou schovává. Uvidíš že se brzy ukáže.

In reply to by Lidussinka

Ahojky Lidu, nemáš vůbec zač, pěstičky budu držet.... ;) určo to dobře dopadne.... jinak včera jsem to měla dostat a brala jsem Proveru, tak do 3-7 dnů po ní bych to měla dostat, tzn. nejpozději do soboty, pak musím k doktorovi :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky