čípek

21.01.2009

ahoj , mam na Vas jednu prosbu co se tyka delozniho cipku.... ja tem info na webu nejak nerozumim, kdyz pisou , ze v dobe OVU je mekky po OVU ztvrdne a mel by byt tvrdy az do menstruace ..... kde se ten cipek nachazi tesne pred menstruaci - ja totiz nejak nechapu nahore a dole :-( - no vim takova trosku stupidnejsi otazka, ale ja se vzdycky ve vsem strasne rejpu :-) akort ted , kdy me teplutka zklamala :-( :§) http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65674/nummer=2

Ahojky, pokud já vím, tak jakmile má přijít ms, začíná se čípek zkracovat a je tedy níž a tak ho můžeš snázeji nahmatat.... musí se to ale vypozorovat.. jinak před ms taky čípek měkne a začíná se otevírat, protože během ms zaniká jakoby úplně.. tak doufám, že jsem trošku pomohla :a:

Zkus to vypozorovat v průběhu jednoho měsíce, když je dole, cítíš ho hned na pohmat a když nahoře, tak ho musíš skoro chvilku prstem hledat, protože je hlouběji, tak si to asi pamatuju, když jsem to začla zkoumat (pak jsem ale hned otěhotněla, takže už je to rok a doufám, že si to dobře pamatuju :///: )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka