Hubnutí....

21.01.2009

Přeji krásný den...kdo potřebuje radu ohledně hubnutí, ať nakoukne :///:
Protože mi spoustu z vás píše zprávy jak jsem dokázala takhle zhubnout a já, protože mám malýho ďáblíka, na ně nestačím odpovídat a já vám chci poradit, na co bych si to nechávala pro sebe, tak to shrnu sem do tohoto blogu. Určitě spousta z Vás až si přečte jak jsem zhubla řekne, že jsem se tím akorát zničila a takhle že se to podle správných dietních zásad dělat nemá a já můžu jen souhlasit, jenže kdybych měla hubnout tak jak se to má, tak zhubnu nejdřív za několik let :\/: A navíc můžu říct že kdybych se cítila nějak bídně, tak vám to sem ani psát nebudu, ale já se cítím naprosto skvěle, nehty mám pevný, energie plno, hlad nemám, vlasy mi nepadají...co víc napsat.....
Tákže měřím 175 cm, před těhu jsem měla nějakých 68 kg, to jsem zrovna trochu přibrala, jinak se moje váha pohybovala od 60-65 kg. Když jsem rodila, měla jsem něco kolem 95 kg, v té době jsem se raději nevážila, v porodnici jsem nechala 10 kg. Po porodu jsem se v jídle vůbec neomezovala, naopak jedla jsem všechno a jakýkoliv množství....Nakonec jsem vážila 90 kg. Prohlásila jsem tu že začnu 1.10.2008 hubnout, nějaký diety jsem si našla, jenže většinou v nich bylo něco co nejím a nebo z nějakýho jinýho důvodu jsem to nechtěla vařit. Tak jsem si to prostě upravila a spoustu věcí vynechala. Stejně jsem se za celý den dostala jen k obědu a kvečeři a před těhu jsem taky tak žila...takže můj jídelníček byl:

ráno - kafe s mlékem
oběd - vaječná omeleta s hráškem, nebo s rajčetem, nebo podušeným kedlubem, místo omelety jsem si dávala i kousek kuřecích prsíček (samotných)
svačina - kafe s mlékem
večeře - to samé jako k obědu (do 17:00)

První týden je hodně náročnej, pak je to den ode dne lepší, nakonec není hlad vůbec.
Je hodně důležitý ten první týden vydržet, pak to jde samo.
Pak když už jsem neměla hlad, vynechala jsem omeletu a nahradila čistě jen zeleninou, různé saláty, nebo můžete i Lučinu linii a k tomu zeleninu. Nebo střídejte - týden zeleninu, týden ovoce, týden mléčné výrobky, vše mám vyzkoušené a po v šem jdou kila dolů.

Tak po této dietě mám od 1.10. ze svých 90 kg 30 kg dole, mám 60 kg a opravdu se cítím skvěle. Samozřejmě že se teď budu muset hodně hlídat a nezačít hned jíst normálně, to by následoval jo jo efekt, to samozřejmě ani neplánuju. :n: :///:
Doufám že jsem vám trochu pomohla, a všem v hubnoucím týmu držím palečky...aby jim to šlo taky takhle krásně dolů :k: :a:

Ahoj já teď narazil na jednom slevovém serveru, konkrétně na hyperslevy na hubnutí pomocí kavitace. Uvažuji, že bych to manželce pořídil, ale moc nevím zda-li je to účinné nebo ne. Nemáte s tím zkušenosti? :-)

Teda klobouk dolů, já bych na týhle stravě asi umřela hlady :s: . Sice to jak píšeš není nejvhodnější způsob hubnutí, ale myslim si, že pro holku, která potřebuje dát dolů 30kg je to lákavý, protože výsledek se dostaví celkem rychle. Držim palečky, aby ses vyvarovala jojo efektu :)

Tak já ted držím jednu dietu, která je na 14 dní,držím ji sedmý den a mám 3kila dole,sem tlustoch a tlustým to ubývá rychleji. začínala jsem na 103kg a ted už mám po ránu váhu na 99. Jím přesně po třech hodinách a myslím si, že když tělo každé tři hodiny něco dostane, i když málo,že by si žádný tuky ukládat nemuselo.Budu to tak dělat a snad se mi 30 kg podaří dát dolů.čtvrtý den jsem měla velkej hlad, ale pak už to bylo v pohodě.věřím,že to dokážu. aspon 20 do června.

Jujky to je teda kvalitni skok, jsem zasadne proti temto dietkam,ale budiz.. Kazda jsme jina a u kazde telo na takove diety pusobi jinak kazdopadne i tak KLOBOU DOLU... Jsi sikulka, akorat bych mela trosicku strach z JOJO efektu,ale jelikoz mas za sebou uz 3mesice tak si telo zvyklo na urcity denni prisun energie a podle toho taky zacalo fungovat... Takze super. Zaludek uz mas pekne stahlej takze bych se asik nebala toho ze se ti to vrati zpet... No kdyz to shrnu tak jsi teda VELIKANSKA SIKULKA,ale jestli muzu mit takovy choulostivy dotaz- zustalo ti telo pevne??Vim ze kamoska na tom byla stejne,ale neni zpevnena tak z toho je hodne nestastna....

sice je tedy obdivuhodné, že jsi tohle dokázala,a le já bych tuhle dietu vůbec nerozšiřovala a už vůbec né třeba mezi kojící maminky, ale maminky jako takové.Po tom by taky mohla lecjaká skolabovat a holky, z toho si příklad neberte. Já normální stravou a cvičením jsem zhubla za 14dní 2kg a myslím, že takhle je to naprosto v pořádku. Fakt takhle nehubněte!!!! Zničíte si akorát životosprávu, žaludek, a i organismus. Navíc většina těhle diet je třeba jen na týden na vyčištění (i když kafe a vaječný omelety moc čistící nejsou). To si raději dejte den plný jablek a vody, tím se vyčistíce krásně a ještě to působí na celulitidu, ale fakt jen 1 den. Jinak jde o to jíst pravidelně min.5x denně po malých částech, já si třeba počítám kJ, cvičit, pohybovat se, nepřejídat, jíst hodně ovoce a zeleniny, necpat se sladkostma a smaženýma věcma a jde to samo. Jako 0,5-1kg týdně je naprosto optimální a svých 20kg navíc máte za 20-40 týdnů dole. Jak dlouho jste při těhotenství nabírali, tak byste měli i shazovat. Pro tělo to bylo náročné a tohle hubnutí by bylo ještě víc.
Sorry foxi za upřímnost, ale tohle fakt ne!

In reply to by Pechy

Ja hubnu od 5.1 2009 a zatím mam dole 2.5kg. Což je tak akorát. Dodržuji 5000- 5500 kj denne. A jim všechno. A jde to. Před tehu jsem takhle zhubla za pul roku cca 15 kg. A hybat se, a největší blbost je jíst naposledy v 17 hod vecer. Zpočatku než si člověk zvykne počitat ty kj tak to je fuška za chvili ti to ani neprijde protoze to mas v hlave a navic dnes uz na kazdem husu zbozi je energ hodnota. JA to mam takto Snidane 1250 kj svaca 500kj obed 1500 svaca 500 a veca 1250 plus minus. A tohle opravdu funguje. Ale samo ze proti Foxi nic nemam jen proti te diete kterou drzi. Takhle si akorat zhuntujes metabolismus a jsi v pr.. Navic rano kafe s mlikem a pak az obed to je fakt drsne prave dopo v prvni polovine dna by jsi mela jist nejvic.

In reply to by Pechy

Ahoj Pechy, taky jsem zastancem cviceni a upraveni zivotospravy,ale kazde vyhovuje neco jineho takze ber to tak ze se citi fajn... Ja bych tohle nezvladla jelikoz mam telo naucene uz 4 roky na urcity rezim ktery jsem jeste ani nezmenila... Jim 6xdenne male davky a dodrzuju rano cukry-vecer bilkoviny a ja sama jim i 9 vecer... Takze je to individualni...Pro me taky nejsou takove diety, bych zesilela,ale je to jeji vec... A holky ktere potrebuji zhubnout tak kdyz sami budou chtit tak si o tom prectou spoustu clanku atak... tak se zbytecne nerozciluj.. Sdilim nazor s tebou...
Ale zase se dokazala pekne kousnout a shodit takze i tak je dobra... A zvolila si pro sebe co si myslela ze bude nejlepsi...

In reply to by gejbi

jen mi to trošku přijde divný tenhle způsob diety prezentovat. Upřímně tu je dost mladých maminek a jak víme, ženský jsou co se týče diet a hubnutí někdy jak zblázněné. Raději bych prezentovala zdravý způsob hubnutí - proto jsem taky udělala Hubnutí (s) Pechy a nechala jsem se trošku insipirovat Jste to co jíte. Jako jak říkám, nic proti Foxi nemám, ale prostě bych tuhle dietu moc neprezentovala a taky doufám, že jsem se nedotkla mladých maminek, nemyslela jsem to tak, že jsou to ovce, které jdou bezhlavě za svým pasáčkem...ježiš, já už raději mlčím :s: :s: :s: Teď jsem udělala z holek ovce a z Foxi pasáka :s: :s: :s:

In reply to by Pechy

Mě ta dieta nevadí. Já tak jako foxi hubla po prvním porodu a taky sem zhubla,ale při druhém těhotenství jsem nabrala a ted už snad schodím a zůstane to tak . další dítě nechci, takže se můžu omezovat

In reply to by gejbi

Není to dlouhodobá dieta a hlavně jí nikomu nevnucuju, ptaly se mě jak jsem zhubla a protože nemůžu odpovídat jednotlivě napsala jsemto tady.A SAMOZŘEJMĚ TO NENÍ PRO KOJÍCÍ MAMINKY!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky