Lubrikant ve velkém?

21.01.2009

Tak vás pobavím děvčata.Byla jsem v drogerii a pak v lékárně dnes dopoledne.No v lékárně jsem si vzala Maalox na tu svojí vypálenou žáhu a ptám se na lubrikant.Máme doma už jen 2kapky toho super lubrikantu ze kterého jsme sundaly hned na začátku obal aby syn(8let) neviděl co nemá :c: No máme ho docela déle a já zatím zapoměla kde jsem ho koupila a jak se jmenuje.To já tak někdy chodím po krámcích občas sexshopech a něco koupím.No ale už půl roku jsem marně pátrala kde jsem ho koupila i podle tvaru lahvičky.Tak dnes se v lékárně ptám jestli nějakej dobrej nemají a tak mi ukazovala nějaký a já lékárnici povídám že ze všeho nejlepší by bylo to co nám patlají při ultrazvuku na bříško protože toho mám vždy plný oblečení a dost dobře to maže i půl hodiny potom.A ona se pousmála a že prý se shválně podívá.Koukala do počítače a že prej jo, prej že mi to může objednat.Tak jsem vyvalila oči a že kolik toho je a ona že 1,5Kg za 150,-Kč :s: že větší balení je v kýbliku a že to by se asi blbě bralo z kýbliku já že toto 1,5kg nám stačí :///: Tak prý si mám po druhý hodině přijít tak jsem na to zvědavá.Tak už vím co budu dneska večer dělat :qu: :one: :s: Máte někdo s tím zkušenosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty bláho, 1,5kg???Chudák manžel, ty si připrav tašku do porodnice, jestli po takovým maratonu neporodíš,.... :°: :°: na druhou stranu užívejme, doklud to jde, po porodu bude absťák

:one: :one: :one:
taky nějaký dobrý sháním,nevíš jak se jmenuje? Ale já tak odvážná nejsem,poslala jsem pro něj přítele :s: tak jsem zvědavá s čím dorazí :s:
No každopádně vám přeji kráááásnou noc :a:

In reply to by Guffanecek

no jak se to jmenuje?Dostala jsem takový ten ústřižek s pořadovým číslem a rukou mi na to napsala SONOGEL.Tak to vyloženě má název asi jen takhle a podle mě ho standartně nemají al u nás lékárna funguje že si tam i zavolám jestli to a to mají a když ne tak mi to na jméno připraví(objednají).Přítel z toho byl taky v šoku nejdřív že si dělám srandu a já že ne a proč to nezkusit,protože ta lékárnice že to obsahuje taky silikon a složky jako lubrikant a je maximálně neškodný :s:

Kdo maže, ten jede!!!! :one: A čím víc, tím líp... :s: :s: :s: Už vím, co budeš celý večer dělat... chudák manžel... namažeš ho od hlavy až k patě, když budete mít takové super velké balení... ;) :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka