Kojenecká váha

21.01.2009

:? Máte, prosím, někdo koj. váhu? Využijete ji? Já ji u prvních dětí neměla, ale pamatuji si, že jsem jeden čas musela běhat k dr. na převážení kvůli menšímu přibírání právě proto, že jsem jí doma neměla, tak teď zvažuji, zda ji pořídit... :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já si jí pořídila, protože malá mě přestala přiibýrat a mé mléko přestalo stačit.. Musím přikrmovat, ale chci u toho co nejvíc kojit.. Tak mám alespon přehled jak nám malá roste... určitě to není zbytečná investce... Stejně bych to projela na benzínu, kdybych jezdila vážit k doktorce... ;) ... Mám tuto a jsem www.nakupnicentrum.cz/bile-zbozi/sencor-sbs-4002.html -

Při zjištění,že jsem těhotná jsem si koupila digitální osobní váhu pro sebe,ale jelikož váží i deka tak si myslím,že mi bude stačit i na mimi.

Ahojky!!! Tak já si taky koupila váhu,malý se narodil droboučký a pořád mi spal,takže jsem ho musela budívat na kojení,při kojení budit,byl to masakr,takže jsem ani nevěděla,kolik si tak mohl vypít,protože se mi zdál pořád spokojený. Koupila jsem si Etu,každopádně ji upotřebíš,jestli chceš být v klídku a taky se lehce prodá,malých miminek je spousta!!!

Ahojky. Já jsem měla koj. váhu půjčenou od doktorky. A využila jsem jí plně. Matěj byl malinky a na kojení ze začátku neměl sílu, takže jsem ho musela po každém kojení zvážit a pak případně dokrmit odstříkaným mlíčkem. Ale zvládli jsme to. Dodnes se kojíme a plně jsme se kojili do 7 měsíců. Váhu jsem používala asi 4 měsíce i pro kontrolu týdenních přírůstků. Takže jsme jí fakt využívali denně a nedovedu si to bez ní představit, ale jestli budete uplně v poho, tak je asi zbytečné jí kupovat. Jsou docela drahé a pak jí moc už nevyužiješ. Ale známá měla docela dost dobrý fýgl. Koupila si obyčejnou kuchyňskou váhu, takovou na kterou můžeš dát jakoukoliv mísu, dala na ní pekáč a mimi vážila v tom pekáči, šlo to krásně a váhu využije pořád.

In reply to by llenka

:s: výborný nápad-do pekáče :s: Čím mám mimíska ve vyšším věku :///: , tím jsem poprděnější :s: a přemýšlím nad věcma, které by mě dříve ani nenapadli. Nu já ji našla na netu za 2tis(ale i za 7tis :jawdrop: ), tak možná...pak se dá zas prodat a nebo naopak koupit starší...nu uvidím, děkuji :k:

In reply to by Befana

jj, ale rozhoduji se mezi Locháčem a Strakonicema, tam rodí můj dr. Z toho Loch. mám smíšené pocity, celkem jsem se tam těšila, když to tam udělali tak hezké, ale slyším rozporuplné názory, tak nevím,bydlím v Nepomuku, jsem na půli cesty, tak uvidím, ještě mám půl roku čas:-). Byla jsi tam spokojená??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky