kakani

20.01.2009

Holky, Oliver uz treti den nekakal, ale porad tlaci a prdi a budi se i ze spani a breci. Jak mu muzu pomoct? Davam mu kapky Babycalm. A v nedeli mu budou 3 mesice. Diky

Ahojky Lulísku :) Nás prdíky trápily asi první tři týdny po porodu a málem bych na ně zapomněla, ale poslední dny i noci mi malej probrečel (teď je mu 10tt) :( Kapky máme taky, cvičíme, nahřejvám mu bříško, prostě dělám co se dá a stejně nic moc nepomáhá :( Jiřík se furt kroutí a tlačí, sem tam si uprdne, ... Mlžná by Oliverovi pomohl fenyklový čajík pro miminka, ale já Jiříkovi nechci zatím dávat nic jiného než mlíčko, tak to vyzkoušené nemám.

hermankovy caj a pokud kojis stava se že deti chodi az po dvou dnech nebo trech.jinak trosku svestkove stavy sice je malej ,ale troska by mu urcite nic neupelala HIpp prodava takove male lahvicky ja je kupuji malemu.jinak prvne fakt zkus ten hermanek

Určitě to znáš, cvičení s nožičkama trošku i nožičkama zatlačit na bříško, ale ne moc. Co nám hodně zabralo, tak probiotické kapky, jsou drahé, ale takhle jsme se zbavili těchto problémů.

In reply to by Songs

cvicime kazdy vecer a taky v prubehu dne, ze davam pravou rucicku k leve nozicce a naopak, to se akorat krasne vyprdi.... masirovala jsem mu i brisko a nic. Probioticke kapky mame taky, to jeste kakal normalne, ale nezabirali mu tolik jako Babycalm, se kterym jsme uz zkusenosti meli. Tak jsem mu nasadila zpatky babycalm a probioticke kapky mam v lednici. Jedine, ze bych to zkombinovala, ale to se bojim aby toho nebylo moc najednou... nebo zase vysadim babycalm a dam mu ty probiotika? ach joooo... ale kazdopadne dekuji za odpoved :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka