Zkusenosti s kocarkem Coletto Austin 3

01.01.2009

http://www.detatko.eu/zbozi/4109/Kombinovany-kocarek-Coletto-Austin-4-b… ,mate nekdo zkusenosti s timhle kocarkem,me se moc libi.Chtela bych zeleny nebo oranzovy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

a vypada ze bude i v prvnich mesicich pohodlny pro mimi protoze ma docela velkou korbicku a cenove taky dobry. ja chci qunni buzz 3 je podobny ale jednou tolik drahy. takze dobra volba . :one: :a:

Ahojky!!!! :D
Vypadá úžasně :one: :one: ,na vlastní oči sem ho
bohužel neviděla,takže mi akorát zajímá. :?
Jestli nejsou plastová kolečka,vypadají tak
a to by dělalo hroznej rámus. :00: :00: To je pak hrůza! ://:
Jinak fajn!! :ww:
Pa pa!!! :a: :a: :a:

Ahojky, my ho plánujeme taky kupovat..Ale spíše uvažujeme o 4-kolové verzi...Btw, jestli to nemáš daleko do Polska, tak je určitě výhodnější si ho koupit tam, protože za cenu o 400 nižší k tomu dostaneš i autosedačku, což v základní výbavě v ČR myslím není a musíš si to dokoupit...Ale je fakt, že mě taky nadchnul hned při prvním pohledu, navíc je ohromně lehoučký a strašně se mi na něm líbí, že máš všechny korbičky zvlášť - hlubokou, sportovní a pak autosedačku. Jen ještě přemýšlíme nad fusakem, jestli se do toho vleze bez problémů...Ale kočárek fakt bombastický!!!

In reply to by mishutka

Tak my ho urcite bereme, na internetu maji celou sadu, 9790kc,hluboka , sportovni korba, autosedacka , 2 fusaky, plastenka, a taska.Tak nevim za kolik ho maji v POlsku a kde tam ho koupit???Jezdime tam jen na burzu, a tam sem ho nevidela?Diky za odpoved.

In reply to by Naninka2002

No my na něho narazili na burze v Polském Těšíně, kromě těch fusaků tam měli všechno ostatní za 8tis. Jinak ta prodejna na té burze je už přes 10 let, takže bych se nebála ani případných komplikací při řešení reklamací atd...

ahojky, já mám ten zelený a je prostě super! Sice s malým vyjedu poprvé až v pondělí, ale zkoušela jsem si ve sporťáku vézt kousek první dcerku a je to fakt nádhera, je lehounce ovladatelný a má spoustu dalších výhod. Já teda doporučuju

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka