Moje hubnuti a jak jste na tom vy???

21.01.2009

Dobre ranko,
tak jsem pred 14ti dny zacala taky hubnout.Jim 5x denne,vypustila jsem prilhy,bile pecivo,sladke....no vsak to znate.Mam dole 3 kila,ale jeste 4 mi zbyvaji do vahy pred tehu a chtela bych klidne jeste dalsich 10,ale to uvidime.
Drzim se a ani pres den nemam hlad,ale ty vecery jsou pro me peklo,porad kojim-sice uz jen v noci a pres den si obcas cucne.No a ty nocni vstavani mi davaji zabrat abych si nic an zub nedala,to vzdy jen hypnotizuju lednicku jak mam na neco chut,ale drzim se.Jak jste na tom vy,ostatni hubnulky????

tak já za posledních 10dní shodila 3kg..začalo se mi to konečně hýbat..jím zravě-k snídani slunečnicový tmavý chéb,pomazánkové máslo,nebo plátk šunky,k tomu rajče kafe s mlíkem,bez cukru-přestala jsm sladit..piji jen kojenecký čaje a rajec bez bublinek..oběd dietní-kuř maso a rýže a ořá to střídám,nekořením málo soli,je to nus,ale zabírá to..pak si dám jogurt nebo něco lehčího a večer zeleninu..když mám lad v noci,tak si vezmu syrovou mrkev..huba se mi kroutí jako tobě!!!!!!!!!! jsi šikula a držím palce....přibrala jsem 34kg..před těhu 53k,rodila s 87kg a ted mám 70jak kdy..v porodnici jsem nechala 4kg..kdyby se kojením hublo,tak jsem už dávno mrtvá:-)

ahojky, já zhubla po porodu na 57kg z původních 63kg, takže jsem byla spokojená, ale teď přes Vánoce a po Vánocích mám 61,5kg. Když jsem včera váhu viděla, málem mi vypadly oči.
Takže taky budu muset omezit jídlo. Žeru od rána do večera. :r: Ještě počkám přes víkend a v útěrý začnu. :00: Snad mi to půjde tak jako tobě.

ivka222

já si z ničeho hlavu nedělá,mně nějaké to kilo navíc moc netrápí jím když mám hlad,co jsem na vánoce přibrala tak teď u řidičáku jde rapidně dolů,jsou to super očisty,protože před jízdama sedním na toaletě a jde vše ven :s: tobě oaní držím palce ať jsi spokojená sama ze sebou :one:

ahojky, tak to jsi šikulka!!!! Obdivuji holky , co mají pevnou vůli a vydrží to!!! Držím pěstičky, aby to tak hezky šlo i dále.. mě to čeká v létě, tak uvidíme!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka