jak říkáte bříšku?

19.01.2009

Otázka je jak říkáte miminku v bříšku- nemyslím tím konkrétní jméno, alee spíš takový ,,pracovní název,,
My mu říkáme Bubíček, když mi tvrdne bříško nebo mimi hodně kope tak Zlobřík, Bubínek..
A vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:
SilvieS

Náš "pracovní název" byl Inkáček, protože přítel má přezdívku Inko nebo Inkáč. Teď už je to ale dlouhou dobu Adélka, ale občas jí říkám Vetřelec, když mi dělá boule na břiše anebo Prdelka.

to vyhrál pišťucha... :s: :dance: Je to malé roztomilé zvířátko,které jsme viděli v dokumentu,když jsem byla asi 6tt a tak mě dostalo,že bylo rozhodnuto :qu: A ted už mu jinak neřekneme a mám obavy,že po porodu bude první věta tatínka...ahoj pištucho,tak jsi konečně tady :one: :///:

a zadnej specialni nazev pro zbicho nemame, ani jsme nikdy nemeli, a ted kdyz na vas tak koukam, tak si rikam, jestli nejak nepostradam fantasii, miminku rikame proste malá nebo jmenem, ktery bude mit.:)

a zadnej specialni nazev pro zbicho nemame, ani jsme nikdy nemeli, a ted kdyz na vas tak koukam, tak si rikam, jestli nejak nepostradam fantasii, miminku rikame proste malá nebo jmenem, ktery bude mit.:)

Ahoj tak to je krásná otázka.My máme Půpu,teď když víme že je to kluk tak to je Pan Půpa,a já sem Půpamáma a ten můj je Půpatáta :s:
Když na něj mluvím tak mu říkám Půpíčku,sem zvědavá jak se to po poridu odnaučíme protože o něm jako o Půpoj mluvěj už i naši přátelé a známí tak aby mu to chdíčkoj nezůstalo do dospělosti :s: :a:

Náš pracovní název je Vendelín. Ani jsme netušili, že to naše miminko vznikalo ve dnech kdy skutečně Vendelína bylo.

Tak můj manžílek si každé ráno a večer lehá k bříšku a povidá mu jak se na kulihráška těší i když budeme mít holčičku a kulihrášek je spíše oslovení pro chlapečka:-D

Pracovní název byl do potvrzení holčičky z plodovky Kvído. A kdyby to byl chlapeček, možná by Kvídem zůstal, všichni říkají, jak je to divné jméno, ale my jsme si na to tak zvykli, že se nám prostě Kvíďátko líbilo :!k: A teď je to Ptáčátko Káčátko...buben nebo břuch :a\|:

Ahojky, tak my máme, stejně jako Ty, Bubínek, ovšem teď už se to mění na Buben, protože s Bubínkem to už nemá nic společného.. :s: ... a mně přítel říká chodící inkubátor.. :s: :s: :s:

a taky Cvrček.. to mi vypadlo.. :s:

Bibo,ani nevim proc,pak jsme zjistili,ze je to holcicka,tak byla Bibina a ted uz je brisko Stelinka :girl: ,ikdyz obcas Bibina jeste je :girl:

Jo my mu nejprve říkali buňka, pak ještěrka (to dokud to nevypadalo jak mimi) a taky chvíli to byl buráček.
Je to takový úsměvný.

Ahojky, já s přítelem měla krtečka :s: Jinak moje máti v něm viděla Piškota a Piskoře, můj šéf vřešťana a predátora :00:

čekala miminko, tak jsem mu vymyslela jméno Hugo. A teď se pomstila ona mě a říkáme miminku pracovním názvem Gusta. Jen doufám, že to tak nezůstane i po porodu :s: :a:

říkala prcek nebo prdě a můj přítel mu říkal vetřelec, to mu říká i teď, protože mě prý vysává a žije ze mě, tak je to prý vetřelec (ale samo v dobrém) :s: :s:

My měli pracovní název Hemžílek... ale ten jsme museli změnit na Hemžilku, když jsme zjistili, že to bude děvčátko :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka