Prujem

20.01.2009

Holky jak zastavim prujem malymu? Je jak prutokac.. Jeste vcera byl ok.az vecer to zacalo. Uz se z toho pos*ru. Je hubenej jak lunt kvuli tem horeckam pac nejedl 3 dny skoro nic.a ted ji jenze vsechno jde ven.holky pomoooc..

Ahoj, hlavně ať hodně pije-i když to potom vykaká. Dobrá je kaše proti průjmu-sice chuť nic moc ale malému vždkycky zabrala. Seženeš jí jak v lékárně tak i např. v Tescu nebo Kauflandu-maj jí mezi kašičkama. Smecta taky neni špatná-ale dostat jí do malýho byl nadlidskej úkol. Určitě jakmile mu průjem zmizne, tak aspon 2-3 dny ho drž na dietě. Takže jen suché brambory nebo rýži, rohlík,žádné šťávy....
Tak držim palečky ať něco zabere.

Ahojky vy máte teda smůlu skus smektu je to prášek dává se to dětičkám do jídla zamícháš to takže to v pohodě snědí, hlavně at hodně pije ale jen vodu , radši bych s ním dojela k dr aby nebyl dehydrovanej ;) chudátko at je v pořádku :h:

ahojky, ten kulíšek je na dehydrataci, jinak se prodava hylak na průjem, myslím, že to můžou i kojenci, zavolej si k dr. :-) a ať to rychle zmizí!

ahojky, jen co vím, je rýžová odvar. taky mrkev myslim staví, ale možná už by mohl něco z léků. zajdi s malým k dr.
Hlavně, ať aspoň hodně pije. V lékárně prodávají myslim Kulíšek, užívá se při zvracení a průjmech. Dodává tělu nějaký soli nebo minerály či co, protože průjmem jde z těla vše pryč.
Tak držim palce, nebo se zeptej v lékárně, tam by ti taky měli poradit. pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka