Otec u porod-poplatek

20.01.2009

maminky a těhulky i snažilky,hezké dobré jitro.Nevíte jak je to s otci u porodua poplatky?Myslím tím,zda se to platí předem při příjmu do nemocnice,nebo hned po porodu a nebo při propuštění?Tatka chce jít k porodu,tak at pak nemáme ostudu:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

mockrát:-)Jte moc hodné.škoda,že v nemocnici nemají terminály,jeje to by se mi líbilo:-)Ale to bych chtěla až moc

In reply to by FialovaTerka

na kontrole takto.35tt streptokok negativní,malá hlavičkou dolu,2200 gramu-dr.říkal že ta váha je hezká,že nemusím čekat 4kg mimnko,nožky o dva tt delší,hlavička a bříško o týden větší,TK dobrý,já za 14 dní shubla 1kg takže celkem nabráno 3,5 kg,ještě mi vzal krev na srdeční markery a ptal se zda chci císaře ebo zkusit spontální.Jsem už po jednom císaři,tak jsem řekla,že spontální,že říznout mě můžou vždy.Takže tak:-)
a jak se daří Tobě?

In reply to by elixiiirek

No mě se daří celkem dobře jen malá byla večer a celou noc docela dost aktivní :s: vůbec jsem nemohla spát a dotoho vedle mě chrápal festově manžel takže parááda :) Já jdu na kontrolu ve středu tak jsem zvědavá co mi tam poví nového, no sem se včera vážila a už jsem přibrala 6kg tak doufám že ze mne nebude nějaká mooc veliká baculka :s: a jakou jsi měla nocinku ty? }:) :)

ahoj no tam kde jsem rodila stojí doprovod k porodu 350kč. a mělo se to platit při odchodu z nemocnice zároveň s poplatkem za pobyt v nemocnici. Ale mě ten doprovod nenaučtovali a dodnes nevím proč.... možná proto že jsem měla rychlí porod. nevím...

Ahojky Elixirku, tak u nás v Praze v Motole je to za 700Kč. A lze to zaplatit dopředu nebo po porodu. Když to je dopředu a tatínek to třeba nestihne, tak to vrací zpět. :a:

Ahoj Elixírku, v Opavě se platí za kohokoliv - nejen tatínky 450,- Kč při vstupu na porodní sál
ale:
pouze 350,- když máš předporodní poučení tzn: jdeš se podívat na porodní boxy, vysvětlí ti co je epidurál, ukážou novorozenecké oddělení.....
V CENĚ JE I JEDNORÁZOVÝ ÚBOREK a Z CENY POJIŠŤOVNY PROPLATÍ CCA 300,-KČ NAZPÁTEK!!
NUTNO JEN MÍT DOKLAD O ZAPLACENÍ ÚČASTI U PORODU NA JMÉNO TOHO CO S TEBOU BYL!!!!
Pobyt jako takový a epidurál pokud máš se platí cca do týdne nebo hned při propuštění z porodnice
Ale znáš to, každá porodnice může mít jinak.... Raději penízky nějaké sebou
Tak přeji abys to měla rychle za sebou !

Ahojky,tak u nás je 600,--.Když byl manžel u císaře,tak to platil,až odcházel domů,až mě odvezli na JIP a myslím,že to tak dělají všude,že se platí až než odjíždí. Když jsme byli s malým v nemocnici,tak jsme dostali dononce jen fakturu,kterou jsme museli do 3 dní zaplatit,takže jsme jeli domů a manžel to další den zaplatil. Ale ještě,že jsi to připomněla,musím říct manželovi,ať už u sebe raději nosí tyhle penízky!!!!

Ahojky. Tak já manžela u porodu neměla, protože se z toho vyklubal c.řez, ale jen proto, že tam se mnou mohl zůstat před, tak jsme platili 500 za mondůr co mu dali a jinak by jsme platili 1000. Docela drahej obleček a nechápu proč se platí, když se jde tatka jen podívat. Už nevědi jak by vydělávali

In reply to by terezka.milacek

jelikož já fakt i v penny,plusu kdekoli platím jen kartou,ted jsem si objednávala poslední věci přes net co potřebuji a paní jsem prosila jak to bude posílat at mi napíše den dopředu,at mám doma penízky,tak psala včera mailík že to dnes bude posílata že zítra to PPL tad doveze,tak jsem si ještě musela dát upomínku do tel:-)No fakt konec semnou,na půl 8 mám být na gyne tak pak musím9do bankomatu pro peníze za balík a že to bude asi velký balík:-)

In reply to by elixiiirek

když to bude zdravé miminko a je to zážitek na celý život. :-D Pak člověk zapomene a je mu jedno kolik platil :-) Ještě bych spinkala kdyby mne nezbudil manžel když šel do práce a co ty:-)

In reply to by FialovaTerka

no já jsem ko.Poslední dny nemužu spát,usnu ,ale kolem 2 se vzbudím a už bud neusnu,nebo se převaliju a malá kope,nebo muj chrápe,nebo volá malý a nebo což nejčasteji se mi zdají škaredé sny.Tkže jsem hotová a muj vstava v 5 a když už náhodou drímu tak me vzbudí a když už jsme tak mrtvá že ho nevnímám vzbudí mě kolem 6 malý jeliož přestal po obede spávat a tak je večer unaveny y chodí v půl 7 spinkat a tak s enedivím že kolem 6 je jak rybička a já po skoro probdelých nocích jak mrtvolka

In reply to by elixiiirek

Já spím poslední dobou docela dobře zkusila jsem si lehnout na druhou stranu postele, manžela jsem přesunula místo mě a spím jak dřevo prý někdy i malinko chrápu ale myslím si že na mého manžela s tím chrápáním nemám ale to mu nemůžu říct :s:

In reply to by FialovaTerka

kolikrát v noci ho musím probrat at se ze zad otočí na bok,jelikož,když nemůžu spát tak je to des.Já s pochrupkávám,jen když jsem unavená a nebo nachlazená,ale prý ne moc a hlavně muj usne kdekoli kdykoli,což já nechápu,jak může mít takové spaní

In reply to by FialovaTerka

tak to máš fajn,já hokolikrát fakt musím až probrat,a jak zjistuji,tak asi ne dost,jelikož leží na zádech,poprosím ho at se otočí na bok ,že chrápe a on otočí jen hlavu z leva do prava spokojeně chrápe na zádech dál:-(tak ho musím probírat znovu a na podruhé už se opravdu probere a lehne na bok:-)

In reply to by elixiiirek

asi je chudák tak rozespalej že vůbec neví co mu řikáš to já někdy sedím v obyváku u počítače a z ložnice na mne až zakřičí ze spaní... co?co jsi říkala? a to už si pak klepu na čelo protože já mu nic neřekla a když mu odpovím že nic tak spí v klidu dál:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka