MS po porodu

19.01.2009

zensky jak to je po porodu?? :D ja brala cerazzete a kojila do osmyho, pak jsem prestala brat prasky a MS jsem dostala az pred mesicem (to bylo malymu 10 mesicu).. ale uz tri mesice zadny prasky neberu, ted uz bych mela mit dalsi MS a niiiiiiiiiiiiic.. je normalni kdybych to mela nepravidelne?? Ja teda jako nemyslim ze bych mela bejt v tom :s: Jen se tak ptam jestli s tim mate nektera zkusenost.....

Ahoj, já brala taky tuhle antikoncepci celej rok. Když jsem přestala kojit, tak jsem si nechala předepsat jinou. Po dobrání předešlé jsem dostala menstruaci bez jakýchkoliv problémů. Potom jsem najela na druhou antikoncepci a měla jsem menstruaci pravidelnou. Ale jak říká doktorka každá jsme jiná. Vím že moje kamarádka měla problémi než se její tělo srovnalo a tak jí menstruace vynechávala. Do půl roka se vše vrátilo do starých kolejí.
Takže trpělivost.

Hani, já mám taky celou MS ještě pořád rozhozenou. Jednou to mám normálně, další měsíc nic a já se děsím a letím do lékárny pro těhu test, pak to mám zase 14 dní v kuse, no hrůza, děs a běs. Teď už mi dr. musel změnit antinu, tak snad se to nějak uklidní, už mě to nějak nebaví :n: :00: :a:

no já neporadím, v noci kojím a beru azalii a tak zatím od porodu nic.. áďovi bude 10 m :-) ale opravdu bude asi chvíli trvat, než se tělo zase dá do kupy :-)

ahoj hani, ja to dostala po 8 mesicich od porodu a mam to taky nepravidelne, ale ja to mela i predtim :) ale hodne jsem slysela, ze chvili trva, nez se to vrati do starych koleji.

In reply to by zabka.

tak slava. sice jak rikam, nemela bych byt tehotna ale to matysek taky "nemel byt" :-) je to v uvozovkach protoze jsme byli stastny (a jsme) ze je ;) Ale clovek nevi.. a paaaatraaa :D Tak ja uz budu klidnejsi kdyz vim ze aspon jedna maminka to ma taky nepravidelne :-) Diky za odpoved.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka