Změna chovani pritele/manzela s prichodem miminka

19.01.2009

Tak by me zajimalo.....zmenil se nejak vas pritel nebo manzel s prichodem prcka??? Ja to ted pozoruju na tom mem....sice je maly 9 mesicu ale je to tak nejak posledni dobou....ani ne tak k ni jako ke me-.Prijde mi nezajem z jeho stany...on tvrdi,ze ne ze jsem se znenila ja....jo jen v tom,ze se o nej vic zajimam.....nebo jestli vidi,ze se vse ted toci kolem male a on je az druhy......pozorujete to nekdo na tom svem taky......jinak je vse ok jen v tomhle moi prijde jinej,rekne mi prijd si v olik chces me je to jedno a podobne pritom vim,ze neni :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak u nás to je snad to samý jak u vás.... spali jsme spolu od porodu jen 1x - malýmu je 6 měsíců... (je fakt že teď 2 měsíce mám krámy - kvůli antikoncepci - ale to on zas chápe) ... ale jak měl malý dva měsíce tak mi řek ať se na sebe podívám do zrcadla a to jsem prášky záměrně vysadila.... přece nebudu spát s někým komu se hnusím ne???? no a co se týká nějakýho hrdličkování? o tom ani nemůže být řeč... pusu mi dá už jen omylem když se nachomejtnu... teď máme vztah já + malý ...a on + malý.....já + on neexistuje...jen spolu žijeme, chystám mu svačiny, on mi občas pomůže s nákupem...ale že by sám přišel, objal mě a řek mi že mě má rád.....nebo dokonce že mě miluje???? vůbec ... vím že mě má rád, ale kdyby mi to tak sám chtěl říct..... na výročí mi dal kytku jen protože asi to tak má být... no prostě... je jinej, v těhu byl pozornej, furt mě oťapkával...a teď? asi se mu fakt hnusím.... promluvit si s ním nemá smysle...on je přece furt stejnej, a dělá všechno tak jak dřív.... to nemá smysl.... tak ať je to brzy OK ...zbožný přání ;)

ahojky, moje dcerka mela v nedeli pet týdnů a už s přítelem nejsem, po sedmi letech me opustil. stále to bolí, ale vše zvládám, mala mi dela radost a drzi me nad vodou. odesel kdyz mela mala 3 tydny...ale uz konec těhu byl takový divný z jeho strany...zahrála tam velkou roli tchýně..bohužel

ahoj Luci, musim ti napsat ze u nas se teda taky dost zmenilo... moje holcicka ma 5 mesicu a zazili jsme teda strasnou krizi, chteli jsme se od sebe odloucit, dokonce jsem mela myslenky ze s nim nezustanu jen kvuli male, ale nakonec jsem rada, ze to dopadlo dobre.... Zacalo to tim , ze jsme se uz moc spolu nebavili, jen takove odsekavani odpovedi, zadna romantika, navic spi v jinem pokoji pac chrape jak drevorubec proste jedno s druhym... do toho ze spolu moc nespime, ale to bylo z me strany, tak uznej ze se cely den staras o dite, ani si nesednes... jsem na ni sama on jezdi jen na vikendy domu, tak jsem utahana jak mezek a do toho kdyz si chce s vecer konecne natahnout nohy ti zacne ryt co sex a tak to te az prejde chut... nakonec to vyvrcholilo takovou krizovkou, ze uz jsme se jen hadali a hazeli na sebe vinu a dokonce uz jsme i magorili... proste jsme si neumeli promluvit jako normalni lidi . Tak jsem se jednoho dne sebrala, totalne jsem zmenila strih na kratko z dlouhych vlasu, nakoupila pradylko vzala jsem na sebe vsechnu vinu a byl jak milius :s:

In reply to by ifka2

ifko tak to je pomlu jak u nas.......uz nevim jak z toho ven.........taky jsem si rikala uplne zmenit taktiku,ale jak?Zapracovat na sobe a prehlizet jeho chovani a i presto byt na nej mila......tak uvidim jak to dopadne......jinak holky moc dekuju za prispevky:-)

To se spraví!Mají pocit,že jsme se změnili,protože už tu péči nevěnuješ tak moc jako peředtím je pro tebe přednější dítě a oni se cítí,že na ně kašlem!Manžel se taky tak choval a pak nějak od těch dvou let,se to změnilo zjistil,že syn vyžadoval tátu a začli zájmy a tak a přešlo to!Uvidíš bude to dobré!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka