22 kg dole

21.12.2008

Tak se vám ještě musím pochlubit, jak jsem zhubla...za 3 měsíce 22 kg. A přikládám fotečky před a po. A to poslední foto je asi rok před těhu.

Teda já ti taky závidím,já potřebuju dát dolů tak 25 kg,ale pořád mám strach,že když budu držet dietu,tak přijdu o mlíko.Ty kojíš???Moje strava nestojí za nic,teď se cpu čokoládou za stromečku.kolik toho masa a zeleniny jsi za den snědla???Já jsem si myslela,že při kojení mi půjdou kila dolů,ale bohužel.jinak mám zajímavou dietu za 15 dní 8-10 kg.Než jsem otěhotněla,tak jsem ji držela a dala jsem dolů 8 kilo.Musí se tam jíst pravidelně v danou hodinu.

Tak to teda kloubouk dolu, gratuluju, jen aby Ti to vydrzelo, ja jsme vazila pred porodem 58 kg pak jsem pribrala 12 kg za cele tehu a ted mam porad 5 kg navic a vsechno se mi usadilo na bricho mam uplnou pneumatiku, ale nejak mi chybi chtit jist zdrave ne ze bych jedla nezdrave jsem orientovana na italskou kuchyni jelikoz pritel je ital, ale cukrovi a hodne jsem ze zacatku jak jsem mela malou jedla cokoladu ale opravdu hodne pro kazde prilezitosti no a bricho a stehna nahore katastrofa ve finale, potrebovala bych taky motivaci, akorat se mi nechce protoze vim, ze je zima a vse schovam pod bundu, Jak si mam odrict sladke, ja cvim ,chce to chtit, ale jak Te tak vidim myslim , ze zacinam chtit..stoji to za to.pa

tak to jsi zvládla pěkně,já jsem v porodnici nechala 7 kg,takže mi zbývá 2,5-ale jsem teprve 10 dní po porodu:-)))

Vypadáš fakt skvěle!!! Až ti zavidím. Já už jsem přibrala 21kg za celé těhu, teď mám poseldní měsíc a jsem zvědavá zda něco po porodu zhubnu. Snad jo. řekla jsem si že budu cvičit tak jsem snad to vydržím.

Teda ty jseš šikulka :one: :one: :one: To bych potřebovala taky, od novýho roku jdu do toho :w: Je mi ze sebe zle :r:

já jsem to taky jednou zkusila jen zeleninu a kuřecí maso ale asi za čtrnáct dní se mi z toho udělalo doslova na :sick: a pak jsem zeleninu ani kuř. maso nemohla dlouho vidět :( :( :(

Tak to jseš teda dost dobrá.Takže povídáš zeleninku a kuřátko jo?To je dobrý to pak zkusím taky.Nechci dopustit, aby se ze mě stala tunová neforemná koule tlačící kočárek chci být přitažlivá mladá maminka :\x: :\x: Ještě jednou ti teda gratuluju.A jakou postavu jsi měla před otěhotněním-jestli se můžu zeptat? :qu: :qu: :qu:

Ahojky, a jak jsi to prosím tě dokázala? Si nepapala viď? :s:
Já jsem 14 dní po porodu a nabrala jsem 20kg a ještě 10 musí dolu. No, ale to asi až přestanu kojit, tak taky přestanu i papat. Tedy já nepapám já žeru :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka