Sos

11.01.2009

Hoj těhulky mám dotázek taky je vám tak strašně zle a jste takový malátný unavený. Já mám strašně nízký tlak a je mi neustále na omdlení taky je to někdo na tom podobně?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, neboj jsem na tom podobně, to jsem zvědavá na léto, nemám ráda horký vzduch, hned je mi zle, takže v létě to bude opravdu super, jinak mi pomáhá rakytníkový olej, ten se muže i v tehu, lžička každé ráno. Jinak mi kamarádka doporučila na léto kyslík ve spreji, mají ho v lékárně, takže si ho určo koupím, abych ho měla v kabelce vždy při ruce,přece jen, čerstvý vzduch je čerstvý vzduch.

In reply to by muf20

No mě je takhle zle celý den je to strašné proto je nejlepší když můžu celý den jen tak polehávat...ten tlak mám pořád nízký celý den to mě vadí. JInak děkuju za radu zkusím si ten olej koupit:-)

To jsem měla do 24tt byla jsem jak spící panna,raději jsem to vše zaspala :e): Pak jsem zase měla aktivnější období,že jsem toho moc nenaspala,tak jsem toho využila k nakupovaní a přestavbě pokojíku :!k: Ale zato ted jsem37tt sotva se valím a sotva umiju nádobí :00: Takže když to shrnu a měla by jsi to stejně jako já,tak to aktivní období určitě využij :a:

In reply to by monika 2

No já jsem unavená pořád. Dopoledne se vždycky snažím udělat úklid a uvařit ale pak to na mě příde kolem jedné jdu spát pak se kolem třetí probudím a večer v osm jdu zase spát a vstávám v sedm ráno, je t strašný. Já bych strašně chtěla být aktivní ale nende to furt ta únava a závratě ale těší mě že se miminko zýbe je to pohoda

Mně je tak vždycky, když vylezu ze sprchy. To mám někdy pocit, že z té koupleny do postele ani nedojdu :O Tlak mám taky nízký i normálně a trpěla jsem dřív (ještě před těhu) i dost na takové záchvaty, že jsem přestala slyšet, vidět a bylo mi hrozně zle. Doufám, že to se mi už nestane :n:

In reply to by VeronikaK

Ahojky...cerno pred ocima a na par vterin nevis o svete ze????nastesti tedka v tehotenstvi se mi to snad nestalo ale jinka porad.....zato tedka me bere krec do praveho ltyka...ztrvrdne mi sval vybehne a je to nezkutecna bolest...normalne mi vytrisknou slzy...musim si nechat napsat magnezium...Michalka

In reply to by Dotty

ježiš na to jsem se zrovna chtěla zeptat. Já pomalu ani nemůžu vstát. Dělá mi to hrozný problém. Jakoby dole úplně v zádech, jako bych si kecla na beton. Myslíš, že takhle brzy už to můžeme mít z pupku? No co potom budeme dělat před porodem? :jawdrop:

In reply to by Dotty

Včera jsem četla v Miminku, že bolesti můžou být z toho, že se mění posazení páteře - dole se víc prohýbá dopředu a nahoře dozadu. Tak to asi bude tak...každopádně máš pravdu, že to za to stojí!!! :cc):

In reply to by Dotty

Jo tak to já před těhu jsem do sebe vždycky kopla panáka a vypila půl litru studené čisté vody a taky to zabralo. Teď když se mi udělá špatně po té sprše, tak si prostě lehnu do postele, pod nohy si dám polštář a do 15 minut je to ok. Zatím jsem nikdy v životě neomdlela, tak doufám, že se mi to nestane v těhu :n: ;)

In reply to by Dotty

Já mám docela strach, aby se mi to nestalo, třeba někde v autobuse přitom, jak jsou teď přetopené. Někde jsem totiž četla, že i když jsem nikdy neomdlela, tak je docela možné, že v těhu to poznám :O No ale zase je to prostě jenom jedna z těch "mála" neveselých věcí na těhu :)

já mám ńormálně nízký tlak,natož nyní, zimu nemám ráda, je mi stále zima, navíc ty krátké dny - brrrr, únava kolísá ze dne na den, je to jako na houpačce

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka