PROSIM POMOC-Jak přijít o mléko???

19.01.2009

Vašík už se nechtěl kojit, tak nekojím už váíc jak týden možná dva.Určitě týden vubec neodstřikávám. a ve čtvrtek a v pátek jsem brala ty prášky na zastavení DOSTINEX,ale mlíko mám furt a to mi doktorka řikala, že ho po těch práškách stratím uplně. Tak co stim???Nevim jestli se radil tvaroh nebo něco takovýho. už sem z toho zoufalá. Někdo přijde o mlíko, aniž by chtěl a já ani po práškách. :( :spid:

tak mě mlíčko mizelo postupně samo, malýmu jsem pak dala třeba ob den vycucnout zbytek aby mě to nebolelo. už je to měsíc co nekojím, ale občas se mi udělala zatvrdlina kolem bradavky, tak jsem to promačkala a ještě odstříkala, a zatím dobrý, když si máčknu na prso tak mi mlíko taky ještě vyteče, ale jinak ne. tak nevím jak ti poradit, asi čekat, občas zkontrolovat jestli nemáš zatvrdlinu a ono se to ztratí

Čauky , prosímtě , abys nedostala zánět , tím jak neodstříkáváš, to raděj nedělej. Já jsem se mlíka zbavila tak , že jsem si vzala vézkočku,ale mužeš i líh nebo slivovici,prostě nějakou desinfekci a naliješ to na plínku, přiložíš na prsa a manžel tě nějakým šátkem pořádně stáhne. Udělej si to na noc , je to lepší , je to sice nepohodlný a smrdí to :-)),ale je to tutovka a máš pokoj ,já to tak teda nosila ještě druhý den a nechala si to i na další noc aby se to zase nerozjelo,ale ráno jsme vstala a po mlíku nebylo ani památky . Poradila mě to jedna kamarádka a já to už poslala dál hodně kamoškám a některý už ráno po první noci měli po mlíku . Tím jak se to stáhne ty prsa , tak se přestane to mlíčko tvořit ,ale tím , že něco při stažení vyteče , tak je lepší mět někakou desinfekci aby si neměla nějakej probléma bradavkama a tak .
Tak to vyzkoušej a dej vědět,ale mě i mojím kamarádkm to pomohlo :-). Tak papa a držím pěsti!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka