Plzeň-smutek ze samoty

17.01.2009

Ahojky holky,to je zase dneska den:-(Už od včera mám nějaké smutné vnímání věcí kolem sebe.Dolehla n amě strašná samota,jelikož jsem se sem přistěhovala nikoho tu neznám a tak celé dny jsem sama s malým doma a když už je muj doma,tak něco dělá a vlastně mluvím jen s ním a malým.Jinak jsem zcela odstřižená od lidí.Žádná kamarádka n apokec,na to zajít na kafe,prostě jen samota a když mě můj naštve a nemluvím s ním,tak je to šíleně na palici.Ach jo,zažíváte to taky některá?? :§) :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

a kde tam přebejváš? Plzeň miluju, stejská se mi po ní, ale když jsem tam bydlela, připadala jsem si taky sama. Ale chodila jsem do práce.Pak jsem se přestěhovala sem do tý naší díry a jsem maximálně spokojená. Mám kolem sebe pořád někoho. a co takhle Plzeňskej srázek, na jaře, celodenní v ZOO?Dámská jízda s dětma?

In reply to by elixiiirek

to jsem četla, ale to já nemůžu, bydlim u Podbořan. Ale do Plzně jezdim k doktorce a když něco schánim. teď tam pojedem do mekáče slavit samé jedničky v pololetí. Tak se těšim. Teda ne na mekáč, ten mě nebere, ale že zase vypadnu z toho stereotipu.

Babulky,hlavu vzhůru,každá jsme dopoledne sama doma,protože naši drahouškové na nás musí vydělávat :!k: Ten klid už nebude trvat dlouho a každá budeme mít ten svůj malý poklad doma a rozhodně se nudit nebudeme. Já se nudit nestíhám, opravuji našim byt,dělám návrhy, chystám věci pro malou, oblítávám nemocné prarodiče,no pohodička :dance: Opatrujte se :s:

In reply to by beruska 30

já vím že každá je doma sama,ale já tady nikoho neznám ani když jdu do obchodu zadné ahoj nebo cokoli jen samota to muj je ted od N.Roku aspon odpoledne doma ale do nového roku pracovala pak chodil do druhé práce kvuli dluhúm po ex tak jsem ho nevidela i týden pak 2 dny jo a pak zase týden ne a furt tak a když tu nikoho nemáš tak je to težké a k rodine to mám 500km

Ahojky. Žádné smutky :-) I když máš pravdu, že je to někdy docela na palici, jsem také s Plzně. Všechny moje kamarádky jsou ještě v práci a nějak vázne komunikace a nebo se odstěhovali, takže se sice vídáme, ale není to zas tak často. A taky mám svého syna, který mě dává ještě docela dost zabrat, a kort v zimě je to hrůza než se někam vypravíme. Už aby bylo alspoň tepleji, hned to bude veselejší. A z jaké části Plzně jseš? Já jsem z Lochotína.

In reply to by llenka

já bydlím 12 km od Plzně:-)Jak máš staré dítko a jaké je Tvé zaměstnání?Ted asi mateřská vid?jojo je to moc na palici,hlavne ted jak je malý co chodí do školky furt nemocný,do toho já tehu,funení ,nespání a pak ta depka funguje

In reply to by elixiiirek

Ahojky Matýskovi je 9 měsíců, taky jsem bydlela mimo Plzeň, v Líních, ale už nějakou dobu jsem v Plzni, ale je to taky změna. V Líních jsme měli barák a zahradu a teď jsem v paneláku. Tak jsem si musela taky zvykat. Depku si nepřipouštěj, a těš se na miminko, víš, já na to mám trošku jiný pohled, já jsem bohužel Matýska porodila náhle už v 28. týdnu (hellp syndrom), a vlastně tak trošku závidím všem kteří si těhulkoství užívjí až do konce. A nemusí 10. týdnu s miminkem zápasit o jeho život. Co bych dala za to funění a nevyspání. Ale dost. Je to ode mě ošklivé. Plně ti chápu, že izolace od všech známích musí být docela hrozná, já jsem taky celkem pořád sama s Matýskem a někdy mě to vážně už leze na mozek.

ahoj neboj nejsi sama ...ja jsem v praze , taky nejsem rozená pražačka,a taky tady nikoho nemám, nějaké extra kamarádky ...přítel každý den v práci a já sama doma se psama, tak si povídám aspoň s nima :))) je to na palici, tak už se teším až se narodí malá, ať se nenudím :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka