MS nebo mimi??? :-)

19.01.2009

Ahojky deníčku a všechny holky :) ,

tak jak je po víkendu? :///: ... já hlásím dobrání Provery a tento týden ve středu očekávám ms... minulý cyklus jsem už 2 dny před ms špinila, dnes zatím nic, ale bříško bolí a tam někde uvnitř je takový ten pocit, že mrcha se blíží :spid: ... ani ten pocit nedokážu dobře popsat :s: ... no ale jinak ze sebe mám radost, po dobrání Provery teplotka neklesla, naopak ještě o desetinku stoupla :qu: ... takže moje tělo opravdu funguje tak jak má :\x: ... mějte se krásně holky a jinak je tu ještě někdo kdo tento týden čeká tu mrchu jednu otravnou??? ;) :a: :one: :dance: :c: :\x:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=2

Ahojky :) tak jsem na tebe zvedava jak to dopadne zatim to vypada dobre :) doufam ze se aspon tobe zadari :) tak drzim palecky :one: uz jenom 2 dny :)

Ahojda holky.Hlásím se jako další čekatelka mrchy tento týden.Má přijít v sobotu nebo neděli.Ovulka proběhla minulou neděli.Jinak dnes jsem asi vstala zadkem napřed.Jen co jsem otevřela oči už jsem byla nas....Jsem asi blázen,to budou ty hormóóóny.Mám pocity jak na houpačce.No nebudu už otravovat svými výkyvy nálad a depkami. Mějte se krásně papa :a:

Ahoj Lulu, křivka vypadá opravdu nadějně. A ten pocit může být klidně miminko. Já při prvním těhu taky věděla že tam je, nevím jak, ale když jsem si dělala test, tak jsem nějak věděla že bude pozitivní a byl.
Moc bych ti to přála. Držím palečky.

In reply to by lulubar

Uvidíš. stejně ti moc přeji aby to bylo miminko. Jo, a četla jsem tvoje zápisky o DR a tak. Je super, že to s tebou takhle řeší. Víš, že se na něj můžeš spolehnout. Já teď nemám moc času Vám sem psát. Ale koukám se na příspěvky každý den.
Čekám na ovulku a nevím jestli proběhla nebo ne vis. http://www.mojetehotenstvi.cz/comment/reply/113204#comment-form . Měla jsem nějaké příznaky, ale nevím jestli jsem si je nenamlouvala. Ještě se v ovulce moc nevyznám, měla jsem jí teprve jednou. Teď si sleduji hlen a čípek a z toho jsem taky jelen. hlen mám takový řídký před 2-3mi dny byl takový průhledný, tažný a teď je řidký. taky nevím jestli to nebyli spermijky. Už se v tom vážně nevyznám. A teplota mi moc zatím nepomáhá. http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=6/userid=64593 Tak jsem na tom.

In reply to by Dídinka

Ahojky Dídi, tak na tvůj příspěvek i grafy jsem se dívala a myslím, že by to ovu klidně mohla být..... ;) uvidíš, co zítra teplotka :one: ... no a s tím hlenem a záměnou za spermijky, to je docela možný, já to poznám tak, že pokud mám ráno po sexíku tenhle tažnej hlen, tak je většinou takovej bílej a to si myslím, že to jsou spermijky ještě z minulýho dne a když ho pak mám třeba ještě večer ten hlen nebo ho mám i když není sexík, tak je většinou už průhlednej a je víc tažnej :\x: ... spermijky z tebe spíš vytečou, ten plodnej hlen je opravdu takovej čirej a vyloženě jako vyječnej bílek... :one: :dance:

In reply to by lulubar

děkuji za rady. před těmi 3mi dny byl takový průhledný, takže to spermijky asi nebyli :s: Taky jsem ten hlen měla trošičku zabarvenej krví. Dnes je řídký, bílý. Ale to spermijky nejsou, protože sexík byl včera ráno a ty už jsou fuč. Jinak nevím jestli bude dnes snaženíčko. Manžílek včera ošklivě upadl na ledě a nemůže se ani hnout. :r: Nějak si narazil kostrč a záda. A jdeme večer eskymovat do bazénu, tak to přijedeme pozdě a docela zmordovaný. A myslím že včerejší ráno asi stačit nebude. Tak zase příští měsíc.

In reply to by lulubar

Máš pravdu. ale moc tomu nevěřím že by se zadařilo. Na jednu stranu si říkám že to bude možná dobře. V srpnu chceme jet v moři. Ale na druhou stranu už bych nejradši (asi jako každá z nás) byla těhulka. Uvidíme jak bude manžílkovi až přijde z práce. Hlavně aby ta ovulka proběhla zítra byla teplotka ještě víš. Budu šťastná i za ní, protože jsem jí zatím měla jen jednou. A pokud bude i teď tak to bude uspěch. Ty zase zítra podej hlášení, ju?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško tak já myslím, že u mě mrcha taky dorazí.... ;) testit nebudu, uvidím, co teplota a testík bych případně zkoušela až několik dní po vynechání :a:

Ahojky tak i já se ti hlásím do spolku,že tento týden v pátek čekám nečekám MS.Tak mi drž palečky a já ti je budu držet taky a ono se to třeba už povede. :a: :cc):

In reply to by Mimčo

Tak budeme čekat spolu a navzájem si držet palečky.... ;) i když já už tu mrchu cítím, takže budu spíš držet já tobě a snad to vyjde :one: :a:

In reply to by Mimčo

No to sice jo, ale já moc žádný příznaky nemám.... jen mě bolí bříško, mám trošku jakoby napnutý prsa, ale nebolí a hlavně je tam takový ten známý "pocit" blížící se mrchy... ale zatím jsem v klidu a doufám, že když teda přijde tak aspoň zavčasu, ať můžem snažílkovat :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka