Dobrý večer, noční směno...

18.01.2009

jdu poradit, ale i pro radu....Poradím..Eli měla suchá místa na ručkách, nožkách, bříšku, líčkách..mazala jsem ji, avšak nic platné, tak mi dětská Dr. poradila modrou indulonu. Tu chlap již z práce nefasuje, mají Herbalony či co :? Tak jsem mazala a kupila ji, stojí okolo 35Kč, je na suché a popraskané ruce, takže jí používám i já na své do krva popraskané ruce :jawdrop: a je opravdu skvělá, hezky se to hojí. Eliška už má vše pryč, ale i tak mažu. Kdo maže ten jede ne? :!k: navíc je to z těch mrazů a taky z topení. Máme první modřinky, jednu pod okem, druhou na nose. Spadla na dlažbu a aby toho nebylo málo, strhal s sebou na sebe malou stoličku..au..to bylo řevu,...au au. tak jsme jí na uklidněnou kupila Kinder penguí a takhle to dopadlo :!k: . Tak a teď chci radu. Od té doby, co jí rostou zuby, už má 4 kusy, tak se v noci často probouzí. Někdy k ní vstávám i co půl hoďky. Zuby mažu, dávám čaj. Je zají mavé, že se probouzí až od půlnoci, kdy většinou chodím do hajan i já, někdy v jednu a vstává pravidelně v sedm, tak jsitě chápete, že jsem ráno jak pytlem praštěná, mě to prostě to vstávání k ní zabíjí. Navíc , nechce spát s náma, takže musím vstát. Večeří v sedm, v půl osmé, tak nevím, zda mám nastolit ještě Sunar na noc..tak poraďte ženy, jak to máte s dětičkama vy, kterým rostou zuby, dáváte mléko na noc? Díky za rady :s: :a:

Hoj,tak přesně to,co popisuješ je u nás,zkusila jsem na noc Panadol Baby sirup a trošku to pomohlo,ale v út jdeme na ko,tak se zeptám dr,u nás to trvá skoro měsíc....

ivka222

hele tchýňko zdá se mi to nebo máme tu naší nevěstu pořád tak upatlanou :s: :s: :s: :s: dougám že nám jí umyješ aspoň k oltáři :s: :s: :s: jinak s tím spaním jsme na tom podobně,malej se pořád budí,mám jistá pravidla a po sedmé s postýlky nevyndavám,ale jeden večer jsem byla nucená udělat výjimku bo by zboural barák,ale už zasejc funguje jak má,a mlíko v noci dávám jak se probudí tak čaj nechce jen sunar,a já mu ho v klidu dám vypije ledva 90 a spí dál,a myslím že mlíkem nic nezkazím,naopak jsem ráda že ho ještě chce :///: jsou dítka které už odmítají :n:

do tehle diskuze nic moc nepridam, ale chci te jen uklidnit s tim vstavanim...
Muj 4 mesicni David vstava v pet rano. a posledni dny se rozhodl vstavat jeste pred ctvrtou.... takze tu sedmou ti fakt moc zavidim :)
Jinak krasne fotky :)

ahoj, ja zatim v noci kojim, ale budi se mi taky dost casto...vetsinou si jen cucne a spi dal, takze bych rekla, ze hlady se moc nebudi :) asi chce jen to prso :) ale vyzkousej sunar a uvidis!

nemáme žuby.. v noci kojím, vstávám k němu po dvou hodinách.. :00: a jinak já řeším sporťák, taky sháním rady :-)

In reply to by Martii

ahoj Marti, vlastně Adísek je myslím tak starý jak eli. Eště nemá zuby? no, to s emáte? počkej až přijdou...si připadám jak v šestinedělí s tím vstáváním :!k: se jdu mrknout na tvůj dotaz

zapomněla jsem uvést, že Eli je 10měsíců a noční krmení nemá od 8měsíců. Jinak je šikovná, papá vše a hodně :a\|: :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky