teplota stoupa

18.01.2009

ahoj holciny, tak teplota porad stoupa, ale nevim jestli to neni tim , ze merim az hodinu po , nez normalne v tydnu....prece jenom se nejak nechce vstavat :( .... tak uvidime co z toho vyleze.....I kdyz se snazime teprve 3 mesic, tak jsem byla ve stredu na pravidelne kontrole a pani doktorka udelala radical rez, ja jdu v pondeli na krev , jestli ovuluju atd ( i kdyz podle grafu to vypada , ze jo ) a pritele poslala na spermiogram, pry aby se ve mne nevrtala a pak nebyl problem na druhe strane :D ... nastesti to pritel vzal statecne, nemusi do zadny kabinky a muze doma, pak jen pofofrujem do laboratore.... :!k: tak doufam, ze nebude zadna zacpa a do hodky to stihnem ... preju vsem hezkou nedeli a Vy co ocekavate tu mrchu at nedorazi...a rozjedou se zpravy jako v prosinci o // :||): , kdy pribylo dost tehulek
jeste prikladam grafik http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65394/nummer=1

jámyslím, že ti ta teplota stoupá hezky průběžně... No nevím nevím... Ale vypadá to docela nadějně. ;) třeba nakonec žádný testy už nebudou potřeba ;), teda ktomě toho těhotenskýho...

In reply to by mabis

no uvidime, ale vubec bych se nezlobila :-) , pristi tyden konci rekonstrukce naseho bytecku , takze vse uz je pripraveno na to zalozit rodinku, ale zatim si nebudu davat nadeje , uvidime pristi tyden , kdyztak se budeme snazilkovat dal....a ono to nekdy prijde ... :e):

Ahoj tak to opravdu nevím jestli to hodka pozdějšího vstávání může ažtak ovlivnit.Ale myslím si,že nééééé.Jinak ten rozbor krve schvaluji. :a: :a:

In reply to by Mimčo

no byla jsem dost prekvapena, kdyz udelala takovyhle rozhodnuti, i kdyz se snazime tak kratce, ale rekla mi , neni Vam 20 takze se na to podivame hned :D ... sice nenavidim brani krve , ale co bych neudelala pro :e):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka