bolesti břicha

18.01.2009

Dobré ráno.....nemáte nějaký tip na účinné prášky proti bolesti břicha???? Brufen mi nezabírá :-(Mrcha dorazila a řádně to dává najevo.... Mám šílené křeče...vzala jsem si poslední paralen, takže až bolest poleví musím vyrazit do lékárny....Děkujiiii

Uvař si čaj z majoránky :-).. Jednu vrchovatou lžičku přelej vroucí vodou do hrnku, nech chvilku louhovat (tak 5-8min), přeceď a vypij ještě teplý :-)

mě pomáhá enormě se zahřát až se potím, ale teprve pak mi přestanou ms křeče v zádech :00: Občas se opřu doma o vafky a sedím tam 1/4 hodiny a pak je to lepší.

extchýně to má naopak - dala si zmrzlinu a led na břicho a bylo jí taky líp

Každá to máme jinak. Třeba ti to pomůže, ale jestli to nemáš vyzkoušené, které na tebe platí, tak začni pomalu, protože jestli jako první zkusíš špatnou variantu, bude ti hůř :r:

:) Prášek mě vždy zabral ibalgin,a nebo se nalož do vany a horká voda pomáhá na břiško.A nebo jsi přilož horký ručník na bříško...........Tak ať tě to brzo přejde papa měj se fajn................ ;) :a:

.. z přírody PUPALKA a od dr. Spasmopan, Spasmomen, čili starý dobrý Spasmoveralgin. A ještě Algifen je na tuty učínek.

ahoj tak to nevím taky jsem brala brufen a taky mi moc nepomáhal musela jsem to ty dva dny co me bolelo břicho přetrpět. ale v lékárně ti určitě poradi. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky