anketička maličká, za to dost pitomoučká

18.01.2009

Ahoj holky, právě jsem se koupala a jak jsem tak byla naložená jako okurka ve vaně, tak mě napadaly samé blbosti a mezi nimi i to, že by mne zajímalo jestli si to někdy uděláte samy. Třeba, že nemá ten Váš náladu a nebo je jinde a nebo jen tak z nálady.
Já vím, moc to sem tématem nepasuje, ale jsem fakt zvědavá... :!k:

:s: upřímně, kdyby ses ptala v roce 2007, tak bych asi taky napsala něco takovýho, jako že to tak snad dělaj všichni, ale po těch loňských nezdařených těhu pokusech já teda nemám nijak zvlášť chuť ani s ním natož aby mě napadlo sama :n: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás sexík vyprovokávám já, Jirka nějak zlenivěl... Asi jsem si ho moc zhýčkala. ://: To musí být fajn u vás, ale chápu tě, že všeho moc "škodí"...

dřív občas jo, ve všední den když už spal a na mě to večer přišlo, vstává do práce v půl pátý tak jsem ho kolem půlnoci nebudila. Te=d co jsem těhu tak nic, jsem jeptiška. Mám tvrdou dělohu a nízko placentu zároveň. Nesmíme souložit vůbec a orgazmus nepřipadá vůbec v úvahu. U mužskýho minimálně 1 za 14 dní použitji jiný praktiky aby nebyl moc velkej bručoun ale pro mě je to těžký, chybí mi to a ještě dlouho bude. Jsem teprv 21 + 2 :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka