Porodnice Ostrava-Vitkovice

17.01.2009

Ahojky holky,ktera z vas rodila v Ostrave Vitkovicich a jak jste byli spokojeny??? :e): My tam byli dnes na prohlidce,je to tam moc pekny a a hlavne byla tam takova mlada sesricka cernovlaska na mikado ostrihana pihata a silene sympaticka,vse nam ukazala a byla velmi mila....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ve Vítkovicích jsem rodila 4.12.! Nemůžu si stěžovat! :\x: Na porodním boxu ukázkové, byla jsem moc spokojená :dance:.

to funguje tak,ze muzou prodat 4 karty do tydne,a pak v tom terminu,kdy mas rodit,neprijmou dalsi rodicku a cekaji na tebe,nechavaji i volne misto na nadstandartu a ty se muze rozhodnout.Porodni asistentka nam rikala,ze si ani nedovedem predstavit,jak ji je trapne,kdyz prijde rodicka,ma vybrat za tu kartu 2500kc a pritom jsou uplne volny boxy :-g( Protoze mela hold rezervaci na VIP,kam jsme to dospeli,vid,das 2500kc za to,ze muzes v tyhle nemocnici porodit,kdyby v tom byl alespon ten nadstandart,nebo sleva tatka u porodu,nebo epidural,nebo ja nevim....Ty jsi kdy ve 42tt?To cekani uz musi bejt desny,ze?Neotviras se?

In reply to by Rendulik

no tak to by u mě meli radost já měla první termín už 10.1. :s: to by mi asi museli držet ten box dost dlouho... 42.tt začínám v neděli děsný to teda je a včera mi na kontrole doktor řekl, že to vypadá, že porodím tak na velikonoce takže se neotevírám :!k: :||): :§) na to jsem se právě taky ptala jestli je v tom třeba i ten nadstandart nebo něco... a nic a pokud ten jeden volný nadstandart chce jiná vip co přijela před tebou tak máš smůlu :00: :s: no nevím asi si tam sednu AANISENEHNU!!! když už teď vím, že tam mají jeden box pořád volný :!k: :!k:

jééé holky já jsem asi úplně blbá, ale teď koukám jaké jsou ordinační hodiny v Ostravě Vítkovicích páč tam mám v pátek jet na kontrolu, když do té doby neporodím a teď nevím kam že to mám vlastně jít.... 1. Porodnicko-gynekologická příjmová ambulance?? nebo Gynekologická ambulance?? abych tam nelítala po celém areálu :? :?

Ahojky já rodila v Porubě a zase do Poruby půjdu. Vítkovice mají sice porodní sály po rekonstrukci, ale zato šestinedělí je hrůza. Sestřenka rodila v dubnu a nemohla si vynachválit personál. Ten je asi fakt špičkový, protože na něj slyším samou chválu. Mě jako návštěvě se tam prostředí naprosto nelíbilo. M.

se tam zaregistrovat,ale stoji to 2500kc a mas jisteho fleka,jinak musis doufat,ze z tech ctyr boxu,co tam maj bude nekterej volnej :j) Naposledy meli stop stav prosinci.

In reply to by Rendulik

o tu VIP kartu jsem se taky zajímala a docela by me zajímalo jak to řeší v praxi... jestli mají porád jeden box volný i když jim rodí, ženské na chodbě jen kdyby náhodou přijela některá z kartou?? nebo tě jakože nechají rodit a když nějaká přijede tak tě šoupnou ven?? to je přece blbost ne? celé mi to připadá jak postavené na hlavu, podle mě tam není zase taková kapacita lůžek aby to mohli takhle praktikovat, že kdo má kartu tak má jistotu...

In reply to by Rendulik

Mám čísla do všech tří porodnic,jestli by měla některá z vás zájem.Psala jsem si s Vítkovicema,že je nejlepší to takhle udělat,když to na nás příjde,tak si obvolat porodnice,poté jet.

holky a volali jste tam předem jestli vás vezmou?? nebo jste jeli a doufali, že nemají plno??.. já bych tam chtěla ale mám strach, že tam dojedu a bude plno a oni mě pošlou do poruby třeba... a tam zase nechci no a další mám vybranou opavu takže musím jet buď tam nebo tam a né to objíždět to bych asi porodíla v autě :? :00: :///:

Ahojky, já jsem tam rodila ted v létě a nemám jim co vytknout. Ani jsem nečekala tak perfektní péči a jednání. A to tam toho měli fakt hodně. Fakt byli super, jak sestřičky pro maminky, tak pro miminka a taky sanitářky. Neustále některá z nich došla a optávala se jestli něco nepotřebujeme nebo tak, fakt skvělé! Já osobně jsem byla nad míru spokojená :one:

ahojky, já jsem tam rodila před 3,5 lety a v 2. těhu jsem tam byla na udržování a v prosinci jsem tam porodila Honzíčka. Mám vyzkoušené i Fifejdy i Porubu a na Vítkovice NEDÁM DOPUSTIT!!! Sestry jak na porodním sále, tak na šestinedělí jsou úžasné a dětské sestry mi moc pomohly s kojením. A návaly tam nijak extra neměli

In reply to by Hvězdička blýskavá

no je to po dálnici.... buď ostrava,opava a kdybych měla pocit, že to nepstihnu tak NJ:)) každopádně jsem dnes byla na kontrole a doktor mi řekl, že to s mojim porodem vypadá tak na velikonoce :? :00: :s: :§) zítra mám nejposlednější termín a pokud nic tak v pátek jedu do OVY na kontrolu a uvidím co bude dál :spid: ta ostrava, když jsme to zkoušeli s přítelem, vyšla tak na 40 minut což snad není až tak moc....

In reply to by Rendulik

to netuším jak dlouho nechávají přenášet, ale podle mě záleží na tom, jestli je všechno v pořádku a pokud ano tak i do toho 42.tt... doktor se mě včera ptal, kam chci jít rodit a když jsem mu řekla, že mám vypsané porodnice a zavolám si předem kam mě vezmou tak mi řekl, ať si vyberu jednu kam budu jezdit na "kontroly" a tím pádem si myslím, že i na vyvolání bych šla tam a to si můžeš vybrat sama...

In reply to by Rendulik

Můžeš jít kde chceš rodit,je to tvoje volba a nikdo ti to nemůže odříct a dokonce i sanitou,kdyby jsi jela,tak máš nárok si zvolit,jakou chceš porodnici!!! Psala to jedna sanitářka na jednom fóru!!!

In reply to by kockral

tím bych si nebyla tak jistá.... před vánocema zavřeli porodnici v Novém Jičíně a sestřička na gyndě mi řekla, že kdybych začala rodit a volala si sanitku tak mě automaticky povezou tam i když to tam nefunguje... tam mě vyšetří a podle toho co řekne doktor by mě vezli jinam :? :00:

In reply to by potfurka

Tak to tam tenkrát psala sanitářka z Ostravy.V Ostravě máš tři porodnice a mezi nimi si můžeš zvolit,takové přejezdy mezi městy neříkala,to takhle fungovat určitě nebude,že bych si třeba řekla,že chci z Ostravy rodit v Praze,že? Je to jenom co se týče města.

Ahojky!Tak já nemám zkušenosti s Vítkovicema,ale mám strach,že tam bude plno,tak jsem se rovnou registrovala ve fakultce.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

za odpoved,sestricku pihatou jsi nemela? :) A byla jsi na boxu?A kt :girl: kteryho doktora jsi tam mela?

Tak to jepresne ta co mi pred 6ti lety rodila Vanesku, diky ni sem nevykrvacela, a byla uplne skvela, i manzelovi moc sympaticka,moooooc bych si prala aby me odrodila i tedka.Dve kamaradky take rodila vsechny moc spokojene.

In reply to by Rendulik

Takze se tam mozna potkame, jo mrkni na internetove stranky vitkovicke nemocnice a tam je myslim na fotce vyfocena ta sestra s miminkem v naruci, pripada mi ze to je ona.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka