ahoj

17.01.2009

Ahoj holky, chci se zeptat.... Oliverkovi budou pristi nedeli 3 mesice a pres den toho nikdy moc nenaspal a vecer chodil spat az tak po desate a v noci se nekolikrat budil, treba i po hodine a pul. A ted uz druhou noc spi uz po koupani, vzbudi se tak v deset vecer, to je tak hodinku vzhuru a pak v noci se vzbudi uz jenom jednou a pak az rano kolem seste. A pak jeste spi treba do deviti. Dnes spal do 11.10 a kdyz mu chci dat hamat, tak se porad vzteka, propina, dela mosty, breci nez nevstanu a nezacnu s nim chodit, tak se neprisaje. Doted jeste normalne nehamal, nejvic tak pet minut v kuse. Nevim co mam delat. Vcera spal do deviti. Pak od 11 do 15 hod. A pak vecer jeste pulhodku pred koupanim, proste spi moc, predtim spal sice do deseti, ale pak uz jen hodinku v kocarku na prochazce a jinak ze usnul tak na 10 minut u kojeni, to moc nepocitam.... tak nevim jestli mu neco je nebo je to jen obdobi, kterym si projdou vsechny miminka....

In reply to by lulisek

No upřesním,než začal spurt,Alenka si to jakoby napřed naspávala,doufám,že chápeš,mně to nějak hůř myslí,rostou jí zuby a v noci se budí s křikem už 4 týdny skoro....Spurt je zrychlený růs,miminka to nebolí,ale asi jim je to nepříjemné,a vyžadují častější kojení,trvá to asi týden,jak u koho.Ale píču z vlastní zkušenosti,může to být i něco jiného.Držím pěsti!Mějte se krásně!
PS:Mimochodem,tři měsíce??????????????????Vždyť nedávno jsi byla těhu...tyo:)

Tak toto je podle mě období mimísek kterým se jich projde více malá spala pořád takže spavec no.Ted hajá 2x denně sjou nám 9,5měsíce,ale už máme režimek takže to mám v poho.Prcatko si musí jak je malutké pomalu zvykat na nějaký ten režim tak ufidíš snad se to nějak upraví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka