Neudany otec v RL

17.01.2009

prave mi kamaradka poslala clanek....

jméno otce svého potomka dnes neuvádí každá šestá česká matka!

Je ovšem sporné, nakolik tak mohou sobě a dítěti doopravdy pomoci. „Pokudváš bývalý tuší, že čekáte dítě právě s ním, může kdykoliv v budoucnu požádat o určení otcovství soudní cestou a vy musíte krevní zkoušku umožnit,“ vysvětluje právnička Renáta Jindrová. Jakmile vyjde najevo,že proklínaný oplodnitel skutečně patří do rodného listu, získává všechna rodičovská práva a povinnosti.

co na to rikate?

Hani, já ho uvádět nechtěla, ale už jsme měli zápis o určení otcovství.. Z porodnice jela malá pod mým příjmením a v rodném listě bez otce..on se to nějakým způsobem dověděl, vletěl na matriku s tím zápisem a vystavili nám nové rodné listy (dostal jej i on).. Nevím na co si hraje!! Malou už dva a půl měsíce neviděl - prostě o návštěvy ztratil zájem či co, na Vánoce si nezvpomněla, že má dceru a to bydlí asi 5 minut od nás !! 29. 1. máme soud o určení výchovy a výživy, tak jsem zvědavá, čím si to obhájí..
A to chce návštěvy bez mé přítomnosti!! Vždyť neumí malou obléct, přebalit, ani nic jiného! Především jej malá nezná a jak jsem zjistila, už jí není jedno, kdo ji chová..u někoho holt pláče, tak snad budou brát ohled taky na dítě a podle toho rozhodnou...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak ja rovnou slysela ze dite nechce.... a ja o tom taky predtim nikdy nepremyslela.... ale mam za sebou dost operaci a nechtela sem riskovat, ze kdybych ho za dva roky fakt chtela s nekym kdo me miluje, ze uz ho nebudu moct mit.... ano usila sem si na sebe peknou klec, ale miluju ho a sem rada ze sem si ho nechala... i kdyz sem si tri mesice prochazela peklem naprosto sama a nebyl nikdo kdo by me obejmul a pomohl, ale presto sem rada.... On se jednou nejakej spravnej tata najde. (to pisu fakt jako frazi,protoze tomu sama nejak moc neverim :) )
ja doufam, ze Davidova otce nikdy v zivote nepotkam. Jen nechapu, ze kdyz ma sam tri deti a vi co to je, ze je mu to jedno... ze nekde po svete mu beha krasnej syn, kterej od unora nebude mit co na sebe a horko tezko co jist. Ale to neber jako stezovani si.... :) jen tim chci rict, ze nechapu to, ze mu tenhle postoj ty vycitky vubec dovoli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka