Červíčci 09

17.01.2009

Ahojky, vím, že se to tady už tak trochu(nebo víc, ale to jsem tedy nějak přehlédla)řešilo, ale zajímalo by mě, kdo odkud je?? Betat je šikulka, tak by to zas mohla dát dohromady??? ;) Zajímá mě, zda se třeba někde nesejdeme v porodnici, to by bylo fajn... :qu: Tak já začínám - doufám, že se připojíte. Nepomuk/PJ - porodnice Plzeň Lochotín(pokud nebude stop stav)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Ivko,
tak my bydlíme na Kladně (původně jsem myslela, že rodit budu v Praze-jsme s manželem oba pražáci), ale nakonec to vyhrálo Kladno. Jelikož bydlíme hned naproti nemocnici. :w:
Takže pokud je někdo z okolí, ať mi písne, protože jsme tady teprve přes rok a nikoho tu neznám... :P :'zz): :-g(

In reply to by Ivka

Ivko, to je na nic, co? :-/) Co budeme dělat potom? trávit celý dny jen s mimčem-ze začátku asi super, ale potom...To bude na palici, když si s nikým nepopovídáš! :s:

Ahojky, tak ja jsem z Kyjova, zatim ziju v Anglii a rodit budu v Brne (obilnak nebo bohunice?... tezko rict) :)

ahojky tak ja se taky k vam přidavam ted žiju v německu ale chystam se přijet do česka chtěla bych tam porodit a už samozřejmě zustat :///: a rodit bych měla bud v opavě a nebo v ostravě ještě nevim.

Ivko ted mě čeká kontrola u dr.30.1. a bude mě kvůli věku objednávat na odběr plodovky..takže bojím bojím :§) :§) Jinak já jsme ze severních čech..Roudnice nad Labem ale rodit budu u Apolináře..už jsem registrovaná přez známou..rodila jsem tam i před rokem :\x: :\x:

In reply to by elimon

to je fajn, když už máš zkušenosti a během roku se tam asi nic nezmění...já rodila před 8mi lety(a 14ti), takže mám už zase bobečky a ani nevím, co v porodnici očekávat :s: , no minimálně se mi tam narodí mimi... :///: . Já jdu na kontrolu 28.1., další testy, tak už se moc těším, až zas šmudlinku uvidím a třeba už i uvidíme, co to bude :\x:

Ahojky,
tak ja se pridavam....
Momentalne ziju v Anglii, ale rodit budu v CR a to bud u Apolinare a nebo v Neratovicich....

In reply to by mufca

Ahojky, tak uz jsi zpet? Musi to byt tezky navrat po takove dobe v CR co? No vim jake to je.... Nas uz ted cekaji jen 3 tydny tu a pak huraa do Brna, uz se nemuzu dockat! Stve me to tu cim dal vic!
Jak ty to mas ted naplanovane??
Papa a pekny den :)

Ahoj Ivko, no už se to tady kdysi psalo, ale to neva, opakování je matka moudrosti.. ;) ale myslím, že se moc potkávát nebudem..já jsem ze Zlína a rodit budu taky ve Zlíně... :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky