Zvláštní výtok ve 34. týdnu

16.01.2009

Ahojky! :a:
Poslední dobou mě trápily občasné slabé bolesti v podbřišku... byly opravdu slabounké, ale dnes ráno jsem se vzbudila v 5 ráno, bylo mi zle od žaludku, po chvilince mi bylo hrozné vedro a špatně se mi dýchalo a zanedlouho mě bolelo v podbřišku více, než obvykle... :00: Myslím si, že to neni nic vážného a mívá to téměř každá těhulka ke konci, ale dneska jsem zpozorovala výtok na kalhotkách, který byl trochu krvavý... spíš hnědá krev... vyblednlá... :? Bojím se, jestli to neni něco vážného. :( Na kontrolu jdu až 26. ledna... :( Měla jste některá něco podobného? :? Mám počkat do kontroly nebo raději zavolat doktorovi? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, radši nečekej na žádné laické rady a sjeď si zítra na pohotovost, ať máš klid. Přeci jen tu nejsou žádní odborníci a nevíš nikdy, co můžeš zanedbat.

In reply to by Martinkaaaa

mně takhle pobolívalo a tvrdlo bříško před 14 dny a výtok jsem měla taky, ale to jsem si myslela, že je to normální těhotenský a když to nepřestávalo celý den a noc, tak jsme jeli s manželem v sobotu ráno a už si mě nechali týden v porodnici. Zjistili mi bakterii v moči a nasadili antibiotika. Naštěstí to hned druhý den zabralo a přestalo, ale od té doby mám klidový režim. Ještě dneska jsem dobírala poslední antibiotika. Nikdy nevíš, co se za tím může skrývat, proto jsem ti to napsala.

In reply to by Barula

Tak v to doufám... :h: Hlavně, aby bylo všechno v pořádku do té příští kontroly... :k: Mám dva termíny... Podle ultrazvuku jsem dnes na konci 34. týdne, ale podle PM bych měla být už na konci 36. týdne... :00: Ale říká se, že termín dle ultrazvuku je přesnější a doktoři s ním i počítají... tak snad to neni nic vážného... :? Zrovna včera jsem tu holkám psala, jak se cítím "netěhotná", protože neotékám, nepřibírám (2Kg 200g celkem za celé těhu), jen mě bolí kyčle a záda... a tam dole, pálí mě žáha a mám vyšší tlak, ale jinak nic. CS neustále 0, všechno v pořádku, žádné tvrdnutí, ale dneska to bylo zcela něco jiného, až mě to dost vylekalo. :O Před malinkou chvilkou mě zase chvilinku pobolívalo v podbřišku... :( Bojim, bojim... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka